Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Nucleus AS

Adresse: Wergelandsveien 7, 0167 Oslo
Telefon: 23 36 61 20

Bransje: Bedriftsrådgivning, IKT - Webløsninger, Markedsføring, Markedsundersøkelser, Media, Merkevarebygging, PR-byråer, Reklamebyråer

Nettside: www.nucleus.no
E-post: kommunikasjon@nucleus.no

Firmabeskrivelse

Nucleus er et fullservice kommunikasjonsbyrå
Vi leverer kommunikasjonsløsninger som hjelper deg å nå dine mål.

Slik jobber vi:
Nucleus er latinsk for kjerne. Navnet har vi valgt fordi vi hjelper deg å finne kjernen i det du skal kommunisere. Først når vi har funnet kjernen, utarbeider vi strategier og ideer for hvordan dette kan kommuniseres slik at du når dine mål.

Når ideen er på plass, velger vi taktikk, tiltak, virkemidler og kanaler. For noen innebærer det at vi satser alt på ett tiltak og en kanal, for andre at vi bruker en miks av tiltak og kanaler ? såkalt integrert kommunikasjon.

Nucleus løser de fleste kommunikasjonsutfordringer ved hjelp av en sekstrinns metodikk. Metodikken er utgangspunktet for en faseorientert arbeidsprosess som vi benytter i utviklingen av større kommunikasjonsløsninger. Den er også uttrykk for et tankesett som styrer de rådene vi gir i små og store oppdrag.

Nucleus har vunnet flere priser, både nasjonale og internasjonale, og i 2016 ble vi kåret til landets tredje beste kommunikasjonsbyrå.

Vår spesialkompetanse:

Nucleus leverer kommunikasjonstjenester innenfor følgende fire tjenesteområder: INNSIKT OG ANALYSE RÅDGIVNING INNHOLD OG DESIGN SPREDNING Vi bistår med hele prosessen fra rådgivning og planlegging til prosjektledelse og gjennomføring.

Våre målgrupper:

Små og store kunder, både nasjonale og internasjonale, innenfor de fleste typer markeder.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 26. mars 2009 | Møteforum Oslo 12. juni 2009 | Møteforum Oslo 07. desember 2009 | Møteforum Oslo 23. november 2017

Topp

!-->