Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Nye Høyder AS

Adresse: Vestre Rosten 81, 7075 TILLER
Telefon: 481 09 108

Bransje: Bedriftsrådgivning, Coaching, Event og underholdning

Nettside: www.nyehoyder.no
E-post: post@nyehoyder.no

Firmabeskrivelse

Om Nye Høyder AS
Nye Høyder er en spesialist innen leder-/prestasjonsutvikling. Nye Høyders visjon er at vi skal ta med mennesker og virksomheter på en lønnsom reise med kontinuerlig forbedring.

Leder-/prestasjonsutvikling
Nye Høyder tilbyr prosesser fra visjon til målbare resultater på omdømme og bunnlinje for private og offentlige virksomheter. Dette gjør vi gjennom systematisk trening på lederrollen knyttet til konkrete og attraktive forretningsmessige utfordringer. Vi etablerer en målbar og trenbar prestasjonskultur gjennom å sette overføring av gode vaner (beste praksis) i system internt i virksomheten. På denne måten bidrar vi til mer stabile og høyere prestasjoner i hele virksomheten. Våre kunder kan da ta ut definerte, målbare potensialer på avgjørende områder, som for eksempel kunde-/brukerlojalitet, salg, service, lønnstyring, resultatgrad, ledelse og medarbeiderlojalitet.
Vi er tilknyttet et faglig nettverk med ca 35 høyt kvalifiserte og engasjerte konsulenter med bred erfaring som operative ledere, trenere og veivisere både fra idrett, private bedrifter og offentlige virksomheter.

Eventvirksomheten
Selskapets eventavdeling skreddersyr ulike typer events og har spesialisert seg på firmaturer og sportsevents for norsk næringsliv, først og fremst i utlandet, men også innenlands.

Vår spesialkompetanse:

Fokus på og utvikling i lederrollen, medarbeider-/internundersøkelser og kundeundersøkelser. Bistår ledere, prosjektledere og andre nøkkelpersoner i virksomheter med å få de ansatte til å jobbe smartere og mer effektivt, slik at man utnytter de personalressursene man har på en bedre måte. Sportsevent og firmaturer.

Våre målgrupper:

Private og offentlige virksomheter (målgruppe: Øverste leder i en virksomhet som f.eks. adm.direktører).

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Trondheim 21. april 2008

Topp

!-->