Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Østfold Aktiv Bedriftshelsetjeneste

Adresse: Dikeveien 48, 1661 ROLVSØY
Telefon: 69 33 66 11

Bransje: HMS, Bedriftsrådgivning

Nettside: www.aktivbht.no
E-post: post@aktivbht.no

Firmabeskrivelse

AKTIV BHT ble etablert i 2010 med visjon om å skape Østfolds mest fremtidsrettede og komplette bedriftshelsetjeneste. Vi tilfredsstiller Arbeidstilsynets krav om godkjenning og kvalitet på bedriftshelsetjenesten, og retter fokus på tverrfaglighet. Aktiv BHT eies av Unimedic AS, Fredrikstad Frisk Fysioterapi AS og Fredrikstad Rygg- og Leddsenter AS, alle erfarne aktører i helsesektoren. I tillegg har vi knyttet til oss mange dyktige samarbeidspartnere. Leger, fysioterapeuter, psykologer/psykiatere, naprapater, coacher, ernæringsfysiolog, sykepleiere, jordmor og personlige trenere står parat til å hjelpe din bedrift. Dette, sammen med treningsfasilitetene på Elixia, gjør oss til en av de mest komplette aktørene på markedet. Vi har en meget bred tverrfaglig kompetanse, vi tilbyr langt mer enn den tradisjonelle bedriftshelsetjenesten OG VI FINNES I DITT NÆRMILJØ!

Vår spesialkompetanse:

Gjennom våre forebyggende og rehabiliterende tjenester hjelper vi din bedrift på vei mot best mulig trivsel, produktivitet og arbeidsmiljø, kombinert med minimert sykefravær! Tverrfaglighet, livsstil og 24-timers mennesket står sentralt i vårt arbeid.

Våre målgrupper:

Små, mellomstore og større virksomheter som er på utkikk etter bedre arbeidsmiljø, lavere sykefravær og økt lønnsomhet. Vi tilbyr tjenester til virksomheter som er lovpålagt bedriftshelsetjeneste, men selvsagt også til andre.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 15. juni 2011

Topp

!-->