Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Østlandet Gjenvinning As

Adresse: Storhamargata 55, 2317 HAMAR
Telefon: 62 55 33 55

Bransje: Avfallshåndtering

Nettside: www.øg.no

Firmabeskrivelse

Østlandet Gjenvinning AS (ØG) ble etablert i 2003 og har vokst til en sentral aktør innen avfall, gjenvinning og transport og er i dag størst i Hedmark og Oppland.
ØG har i dag 30 ansatte (40 ansatte i konsernet) og har kontorer på Hamar, Elverum, Gjøvik, Lillehammer og Kongsvinger. Lillehammer og Kongsvinger er representert med datterselskapene Litra CS AS (100%) og Retura Glåma AS (66%).
ØG er en kompetansebedrift hvor de ansatte i konsernet har stor faglig kompetanse innen avfallsløsninger, gjenvinning, logistikk og rådgivning.
Vårt mål er å være ledende i Hedmark og Oppland, og bidra til miljøriktige avfallsløsninger for næringslivet. Det er derfor viktig for ØG at vi i desember 2006 ble sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001. Det sikrer miljømessige gode løsninger med en høy kvalitet.
Alle ØG's kunder får tilbud om iBalanse statistikk over leverte mengder avfall, for alle hentestedene. I tillegg tilbyr vi en overordnet statistikk. Kundene til ØG får både tømmekalender og avfallsplan.

Vår spesialkompetanse:

ØG har høyt fokus på bygg/anlegg og handel og eiendom. Konsepter vi satser spesielt på er løsninger i forhold til farlig avfall.

Våre målgrupper:

Alle

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Hedmark / Oppland 12. februar 2014 | Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 15. september 2016 | Bygg og anlegg Hedmark/Oppland 12. september 2017

Topp

!-->