Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Øvre Romerike Industriservice AS

Adresse: Industrivegen 40, 2072 DAL
Telefon: 63 95 94 60

Bransje: Catering og kantinetjenester, Firmagaver og profilering, Media, Mekanisk Industri, Transport-, logistikk-, og budtjenester, Utemiljø

Nettside: www.ori.no
E-post: post@ori.no

Firmabeskrivelse

En vekstbedrift som selger varer og tjenester til næringslivet og privatkunder. Vi leverer meget god kvalitet til konkurransedyktige priser.
ØRI AS er en vekstbedrift og godkjent tiltaksarrangør for NAV med plasser for mennesker som trenger varig tilrettelagt arbeid, avklaring av arbeidsevne, eller arbeidspraksis i skjermet virksomhet for å kunne returnere til ordinært arbeidsliv.I tillegg til 20 års erfaring innen attføringstjenester, er vi en god leverandør av varer og tjenester i det ordinære markedet. Vi stiller høye krav til kvalitet og leveringsdyktighet og har flere gode referanser fra store næringslivsbedrifter.Oppdrag pr i dag:
Manuell pakking / montering, maskinell liming/plastpakking med krympeplast, maskinell plastpakking med krympeplast , trykkeri / kopieringstjenester, vaskeri, catering , filmoppdrag ex reklamefilm, transportoppdrag, utleie av møterom, produksjon og salg av ved, produksjon og salg av bivokslys og produksjon og salg av bremse-/blåsesand, profilering og trykk på alle typer materialer.
Vår visjon:«ØRI AS skal gjennom gode rollemodeller, god arbeidsledelse, god opplæring og lønnsom produksjon, skape utviklende og varige arbeidsplasser samt fungere som et springbrett inn i ordinært arbeidsliv».

Vår spesialkompetanse:

Manuell pakking / montering, maskinell liming/plastpakking med krympeplast, maskinell plastpakking med krympeplast , catering , profilering og trykk på alle typer materialer, filmproduksjon ex. reklamefilm, transportoppdrag, produksjon og salg av ved, produksjon og salg av bivokslys og produksjon og salg av bremse-/blåsesand.

Våre målgrupper:

Alle bransjer

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 20. september 2012 | Møteforum Romerike 17. september 2013

Topp

!-->