Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Oseberg Services AS

Adresse: Karl Johansgate 25, 0159 Nøtterøy
Telefon: 47 48 08 60 00

Bransje: Bedriftsrådgivning, IKT - Programvare, Regnskap

Nettside: http:, , www.osebergservices.no
E-post: post@osebergservices.no

Firmabeskrivelse

Oseberg Services er et moderne regnskapsbyrå med kontorer på Nøtterøy og sentralt i Oslo. Vi har tro på at gode systemer, effektive rutiner og god kunnskap vil gi våre kunder gode resultater.

Vi er en del av Oseberg som siden oppstarten i år 2000 har utviklet seg til å bli en av de ledende leverandørene av forretningsløsningen Microsoft Dynamics NAV. For våre kunder betyr dette at vi har bred og dyptgående kunnskap om system og forretningsdrift, som gjør at vi kan bistå med løsninger på de fleste problemstillinger i en bedrift.

Vår spesialkompetanse:

Vi hjelper vår kunder til bedre resultater ved å sikre en trygg drift med en sunn økonomi. Utgangspunktet er bistå våre kunder å utnytte regnskapet som et godt styringsverktøy. Eksempler er bedre likviditetsstyring, mer effektive prosesser som varetelling, vaktplanlegging, budsjettering, fakturahåndering og lignende. Vi har vår egen lønnsavdeling som tar seg av lønnsoppdrag. De hjelper deg å ha kontroll på regelverk knyttet til lønn, sykemelding, rapportering og lignende lønnsrelaterte områder. Vi har i tillegg god kompetanse på løsningene Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365( Sales og Marketing og ikke minst Microsoft Office 365. Tiltak vi bistår med kan være selskapsstrukturering, utvikle effektive arbeidsprosesser hos våre kunder og valg av riktige systemer for våre kunder. I en del tilfeller bistår vi også med gjennomføring av styremøter, økonomisk rapportering og budsjettering.

Våre målgrupper:

Vi samarbeider best med bedrifter som trenger en sparringspartner i den daglige driften. Våre kunder befinner seg på Østlandet.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 29. mai 2018 | Møteforum Oslo 21. november 2018

Topp

!-->