Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Papirfly AS

Adresse: Havnegata 15, 4306 Sandnes
Telefon: 412 97 663

Bransje: IKT - Programvare, Markedsføring

Nettside: www.papirfly.no
E-post: sales@papirfly.no

Firmabeskrivelse

Siden vi startet opp i Norge i 2000, har vi hjulpet hundrevis av selskap verden over til å bli uavhengige av spesialister for å få laget markedsmateriell. Med Papirfly har de selv kontrollen, de produserer sine egne multikanal kampanjer med nøyaktig den samme standarden, utrolig raskt og til en brøkdel av prisen.

Merkebyggingen blir mer enhetlig og konsistent. Avdelinger rundt om finner ikke på sine egne greier, i og med at maler og verktøy er lagret sentralt og gjør kommunikasjon og samarbeid enkelt for og mellom avdelinger.

Papirfly er så enkelt å bruke at du etter en times opplæring er i stand til å endre måten du presenterer merkevaren din på for alltid.

For byrået ditt er dette også en mulighet - til å bli strategiske rådgivere for sine kunder heller enn å binde opp mye av tiden sin i produsjon av materiell hvor kun pris, bilder og tekst varierer. Kundene til byrået blir mer fornøyde og vender oftere tilbake for nye prosjekter.

Vår spesialkompetanse:

Plakater, Digital Signage, DM Produksjon, Web Bannere, Nyhetsbrev, Hjemmesider, Sosiale Medier, Merkevareportal, Bildebank

Våre målgrupper:

Markedsavdelingen i butikk-kjeder og store selskaper med høyt volum av markedsmateriell i ulike kanaler.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 15. juni 2005 | Møteforum Oslo 21. november 2005 | Møteforum Oslo 22. mars 2006 | Møteforum Oslo 20. september 2006 | Møteforum Oslo 24. november 2015

Topp

!-->