Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Pitney Bowes Norge AS

Besøksadresse: Stålfjæra 26,
Postadresse: Postboks 100 Kalbakken, 0902 Oslo
Telefon: 23 33 93 00

Bransje: Dokumenthåndtering, Kontormaskiner og AV-utsyr, Kontorrekvisita

Nettside: www.pitneybowes.com

Firmabeskrivelse

Pitney Bowes er et internasjonalt teknologiselskap som tilbyr innovative produkter og løsninger som muliggjør handel innen områdene customer information management, location intelligence, kundeengasjement, post- og pakkeforsendelser og global e-handel. Mer enn 1,5 millioner kunder i over 100 land er avhengige av produkter, løsninger og tjenester fra Pitney Bowes.

Pitney Bowes er en ledende leverandør av teknologi for kundekommunikasjon. Vår programvare, vårt utstyr og våre tjenester hjelper bedrifter med å kommunisere mer effektivt i flere kanaler, slik at de kan bygge langvarige kundeforhold og fremme lønnsom vekst.

Vår spesialkompetanse:

Gjennom vår unike kombinasjon av smarte analyseverktøy og ekspertise innen fysisk, digital og hybrid kommunikasjon, hjelper vi bedrifter med å løse de mange utfordringene de står overfor i kommunikasjonen med individuelle kunder. Vi leverer også strategiske tjenester for å hjelpe bedriftene med å effektivisere postbehandling, utskrift og dokumentadministrasjon. Våre produkter er blant annet Makulering, EDI, Frankering, Konvoluttering og Track & Trace.

Våre målgrupper:

Alle

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 29. november 2004 | Møteforum Oslo 29. november 2016

Topp

!-->