Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Plan Norge

Besøksadresse: Tullinsgate 4C, 0166 OSLO
Postadresse: Pb 1 - St. Olavs plass, 0130 OSLO
Telefon: 09909

Bransje: Organisasjoner og forbund

Nettside: www.plan-norge.no

Firmabeskrivelse

Plan driver barnerettet utviklingsarbeid og jobber for en verden der alle barn får oppfylt sin grunnleggende rett til å overleve, utvikle seg, delta og få beskyttelse. Plan er en partipolitisk og religiøst uavhengig bistandsorganisasjon som jobber i 66 land.

I vår verden står vi nå ovenfor to store utfordringer vi er nødt til å ta tak i. Klima og fattigdom. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Ikke bare du som privatperson, men også din bedrift, må ta samfunnsansvar på alvor. I Plan arbeider vi med tanke på begge disse utfordringene, og vi ser resultater.

Gjennom intern mobilisering og engasjement, kan din bedrift gjennom Plan følge utviklingen i konkrete prosjekt, og ta en aktiv del i dette. Det er ikke nok at myndigheter og privatpersoner bidrar, også bedrifter må ta sin del.

Plan ble etablert internasjonalt i 1937 og er i dag blant verdens største og mest erfarne bistandsorganisasjoner med virksomhet i 66 land over hele verden. I Norge ble vi etablert i 1996. I løpet av denne tiden har vi allerede opparbeidet oss en veldig stor grad av kjennskap og forankring. Plan har nå 117 000 faddere i Norge som har en aktiv relasjon til oss som organisasjon, og en stor del av disse er barnefamilier.
For mer informasjon se www.plan-norge.no/bedrift

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 26. mars 2009 | Møteforum Oslo 12. juni 2009

Topp

!-->