Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Premium Forsikring AS

Adresse: Rådmann Halmrasts vei 9, 1337 SANDVIKA
Telefon: 24 02 24 03

Bransje: Bank og finans, Forsikring

Nettside: www.premiumforsikring.no
E-post: post@premiumforsikring.no

Firmabeskrivelse

Premium Forsikring AS er et forsikringsagentur med kontorer i Sandvika i Bærum. Vi er totalleverandør av forsikringsløsninger for næringsvirksomhet og private kunder.

Vi er til for deg som setter pris på personlig betjening og en varig oppfølging i valget av forsikringsleverandør. Vår kompetanse, lokalkunnskap og tilstedeværelse vil gi deg trygghet for best mulig totaløkonomisk forsikringsløsning over tid.

Premium Forsikring AS er en agent og formidler forsikringer i samarbeid med Codan Forsikring. Codan Forsikring er vår forsikringsgiver og eies av det globale britiske forsikringskonsernet RSA Group. RSA Group er et av verdens største forsikringsselskap og har rundt 17 millioner forsikringskunder fordelt over 130 land.

Vår spesialkompetanse:

Hos oss får du din egen kontaktperson som hjelper deg år etter år! Vårt spesialfelt er nettopp derfor "personlig oppfølging". På denne måten ønsker vi å skape gode relasjoner og hjelpe til. Vi formidler alt innen næringslivsforsikringer.

Våre målgrupper:

Vår typiske kunde synes det er viktig med god oppfølging, god rådgivning og personlig kontakt. Næringsliv: SMB markedet men også større prosjekter og dekningsbehov Privat: Representativ del av befolkningen, etablerte personer.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 31. mai 2016

Topp

!-->