Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

PricewaterhouseCoopers AS

Besøksadresse: Strømsø Torg 9, 3003 Drammen
Postadresse: Postboks 2078, 3003 DRAMMEN
Telefon: 02316

Bransje: Bedriftsrådgivning, Revisjon

Nettside: www.pwc.no

Firmabeskrivelse

PwC er et av verdens største kompetansehus. Hver eneste dag hjelper vi offentlige og private virksomheter med å omstille seg for fremtiden, og vi vil at de skal lykkes. I Norge sitter det 1700 revisorer, rådgivere og advokater spredt over 27 kontorer, der ansatte har dyp innsikt i lokalt næringsliv og miljø. Globalt spenner nettverket til 158 land, med 180.000 medarbeidere.

Selskaper som endrer verden, er de med mennesker som vil det mest. Mennesker som viser nysgjerrighet, og som vil - og gjør det lille ekstra. I PwC heier vi på oppstartsbedriftene som drømmer om å endre verden. Og ikke minst heier vi på de store organisasjonene som våger å tenke nytt. For skal vi få til store endringer, må vi tørre å ta modige valg.

Vår spesialkompetanse:

Vårt brede kompetansemiljø gjør at vi kan løse komplekse problemstillinger på tvers av fagfelt. Hos oss sitter det fageksperter innen alt fra revisjon og regnskap, IT-sikkerhet og risikostyring, kunstig intelligens og tjenestedesign, rådgivning, skatt og avgift.

Våre målgrupper:

PwC sine klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner, til små og mellomstore lokale virksomheter. I den teknologiske omstillingen av Norge skal vi være et sikkerhetsnett som står sammen med kunden når virksomheten skal bevege seg ut i ukjent territorium. Sammen med kunden skal vi bidra til å bygge tillit og påvirke selskapets evne til verdiskapning og positiv utvikling.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 01. juni 2004 | Møteforum Drammen 06. juni 2019

Topp

!-->