Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Redcord AS

Adresse: Fornebuveien 5, 1366 Lysaker
Telefon: 37 05 97 70

Bransje: HMS, Trening og velvære

Nettside: www.redcord.com

Firmabeskrivelse

Redcord er et firma som utvikler løsninger for trening og behandling av muskel- og skjelettplager. Kjernen er øvelser i ustabile slynger. Våre kunder er alt fra rehabiliteringspasienter til toppidrettsutøvere. Redcord Clinic leverer tjenesten Redcord Bedrift.
Redcord Bedrift er et tilbud til bedrifter som ønsker å forebygge og redusere muskel- og leddplager (46 % av alt sykefravær grunnes dette). Redcord Bedrift er strukturerte tiltak, som ledes av kvalifisert personell. Våre bedriftsløsninger er fleksible og kan tilpasses den enkelte bedrifts behov. Redcord Bedrift kan forhindre at de med plager forsvinner ut i sykemelding, hjelpe sykemeldte arbeidstakere tilbake i jobb og forebygge overbelastning og skader hos friske arbeidstakere. Med Redcord Bedrift er en kostnadseffektiv løsning med dokumenterte resultater.

Vår spesialkompetanse:

Behandling og forebygging av muskel og skjelettplager, utført av fysioterapeuter med spesialkompetanse innen slyngetrening. Kartlegging, individuell screening og funksjonsvurdering. Diagnostisering. Treningsveiledning.

Våre målgrupper:

Bedrifter som ønsker å satse på de ansatte gjennom forebyggende/behandlende tiltak innen helse og trening. Bedrifter som ønsker arbeidsplassvurderinger og veiledning innen ergonomi.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 10. desember 2007 | Møteforum Trondheim 21. april 2008 | Møteforum Oslo 03. juni 2013 | Møteforum Romerike 17. september 2013

Topp

!-->