Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Redd Barna

Besøksadresse: Storgata 38, 0130 OSLO
Postadresse: Postboks 6902, 0130 OSLO
Telefon: 22 99 09 00

Bransje: Organisasjoner og forbund

Nettside: www.reddbarna.no
E-post: post@reddbarna.no

Firmabeskrivelse

Redd Barna er en del av internasjonale Save the Children som jobber i mer enn 120 land. Vi kjemper for barns rettigheter og for at alle barn skal leve et verdig liv, uansett hvem de er og hvor de bor. Vår visjon er en verden der barns rettigheter er innfridd - en verden der alle barn får oppfylt sin rett til overlevelse, beskyttelse, utvikling og deltakelse.
Vi arbeider hver dag for at barn skal overleve, lære og være trygge. Vi redder barn!

Vår spesialkompetanse:

Problem: FNs Bærekrafts mål. Hvordan skal dette integreres i ditt firmas strategi? Vi hjelper til på en enkel og problemfri måte. Redd Barna redder barn i Norge og i resten av verden. Nødhjelp og helsetjenester, sikrer rett til skolegang, sikrer kvalitet i utdanning. Tar opp kampen mot mobbing i skolen.

Våre målgrupper:

Bedrifter som ønsker seg forbedret omdømme ved å vise at de tar samfunnsansvar. F.eks i form av aktiviteter som både bedriften og Redd Barna vil tjene på.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 22. mai 2017 | Møteforum Drammen 29. mai 2018 | Møteforum Oslo 21. november 2018 | Møteforum Romerike 23. september 2019 | Møteforum Oslo 25. november 2019

Topp

!-->