Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Revisorgruppen Drammen AS

Besøksadresse: Skogliveien 4, 3005 DRAMMEN
Postadresse: Postboks 4130 Gulskogen, 3005 DRAMMEN
Telefon: 400 01 093

Bransje: Revisjon

Nettside: www.rg.no
E-post: drammen@rg.no

Firmabeskrivelse

RevisorGruppen Drammen AS holder til i trivelige lokaler på Sundland Næringspark på Gulskogen i Drammen. Sundland Næringspark finner man i enden av bjørkealléen som starter i krysset mellom Smithestrømveien og Professor Smiths allé. Vi er det eneste revisjonsfirmaet på Gulskogen, en bydel liggende på vestsiden av Drammenselva hvor også Strømsgodset har sine røtter. Vi er revisor for mange små og mellomstore selskaper fordelt på en rekke bransjer og virksomhetsområder. Vi er i dag fire engasjerte ansatte som gjør vårt beste for at du som kunde hos oss skal få et godt og nært forhold til din revisor.

RevisorGruppen ble etablert i 1990 av frittstående, middels store revisjonsselskaper i Norge som har til formål å samarbeide faglig på nasjonalt plan. Den lokale forankringen betyr at vi kjenner det lokale næringslivet og lettere kan imøtekomme våre kunders behov. Den gjør oss også lett tilgjengelig for deg som kunde.

Vår spesialkompetanse:

Vi har mange års erfaring fra revisjon og rådgivning innen de fleste bransjer. I tillegg deltar alle ansatte hvert eneste år på diverse kurs for å sikre kontinuerlig faglig oppdatering. Vår hovedbeskjeftigelse er revisjon, og denne utføres etter revisorloven og regler for god revisjonsskikk.

Våre målgrupper:

Små og mellomstore selskaper fordelt på en rekke bransjer og virksomhetsområder

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 18. november 2009 | Møteforum Drammen 01. juni 2010 | Møteforum Drammen 08. mars 2011

Topp

!-->