Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Salt Concepts As

Adresse: Sørkedalsveien 31, 0304 OSLO
Telefon: 401 02 043

Bransje: Grafisk design, Markedsføring, Media, Merkevarebygging, Reklamebyråer

Nettside: www.saltconcepts.no
E-post: ab@saltconcepts.no

Firmabeskrivelse

Hvorfor skal folk velge akkurat din bedrift? Salt Concepts er et reklamebyrå som har fokus på å lage differensierte konsepter med merkevarebyggende taglines i alle medier, selvsagt inkludert digitale. Finn din røde tråd og ta den ut på bannere, film, oversettelser, logoer, på FB og på instagram - vi skriver også merkevarebyggende content som er mer enn informasjon. Og ved hjelp av vår egen strategimodell Speedbranding har vi laget mange konsepter med gode resultater for ulike oppdragsgivere. Salt concepts har et kreativt team som eiere, og arbeider med et nettverk rundt oss som server kundene på alt fra web til foto. Fordi vi er små, er vi også ekstra hyggelige, har en god porsjon forretningsforståelse og liker å vite hvordan den jobben vi gjør for kundene fungerer i praksis. Alle fortjener sitt eget konsept ? og en grunn til at kundene skal velge akkurat deg, og ikke konkurrenten. Konsepter vi har laget er alt fra "Home when You´re not" for Frogner huse Apartments - til "Alle trenger et spark i sjelen" for Teater Innlandet. Eller "Hoder uten høydeskrekk" for Sherpa Consulting.

Vår spesialkompetanse:

Langsiktige konsepter med slagord/payoff. Vi er også gode på idé og kreative prosesser og har lang erfaring i hhv layout/art direction og tekst/copy. Vi behersker alle medier.

Våre målgrupper:

Vi henvender oss til markedssjefer /beslutningstakere i små og mellomstore bedrifter det norske/skandinaviske markedet som trenger et reklamebyrå - eller på annen måte å få tilført kompetanse på kommunikasjonssiden.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 17. september 2013 | Møteforum Oslo 21. november 2018

Topp

!-->