Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Sandberg Sport

Adresse: Storgata 6, 3520 JEVNAKER
Telefon: 61 31 20 20

Bransje: Annen, Firmagaver og profilering, Idrett, Skilt og dekor, Yrkesklær og verneutstyr

Nettside: www.sandbergsport.no, , , , , , , , , , www.sport247.no
E-post: sandberg.sport@sport1.no

Firmabeskrivelse

Sandberg Sport er en totalleverandør av sport og fritidsutstyr og er en butikk i sport 1 kjeden. I tillegg satser Sandberg Sport på profilering og trykking til bedrifter, lag og foreninger. Vi har topp moderne utstyr og kan levere profilering på alt av sykler, tekstiler, arbeidsklær til biler, seil, skilt med mer. Vi satser stort på langrenn, alpint, løp, sykkel og friluftsliv. I tillegg er vi ledende i våre distrikter på klubb og bedrift. Det vil si at vi leverer ferdig klubbkolleksjon eller bedriftkolleksjon som er ferdig trykt av oss. Sandberg Sport har 3 butikker på Ringerike og Hadeland. 2 butikker som er totale sport og fritidsbutikker og 1 racingbutikk med kun kompetanse innenfor ski og sykkel. Vi har egne mekanikere og servicemenn samt ansatte med kompetanse innenfor tekstil, mote, fotball, håndball, friluftsliv, alpint, løp (bekledning og sko). Dette i tillegg til en nyoppstartet nettbutikk gjør oss til den ledende leverandør av sport og fritidsutstyr på Hadeland og Ringerike. Vi må også nevne at Sandberg Sport har en egen avdeling i en av butikkene hvor vi har opprettet et topp moderne trykkeri for profilering og trykk.

Vår spesialkompetanse:

Sandberg Sport er en totalleverandør av sport og fritidsutstyr og vi har ansatte med fagkompetanse innenfor forskjellige felter. Vi er ekstremt gode på løp og generelt fottøy, hvor vi analyserer din fot velger riktig sko på bakgrunn av dette. I tillegg har vi sålestøperi som gjør at dere vil få en total og riktig sko tilpasset ditt ben. Vi leverer også MBT Masai sko for bedrifter spesielt innenfor yrker som helse, sikkerhet og industri. Vi har høy kompetanse innenfor klubb og bedrift hvor vi leverer ferdig trykt tekstil og hardware til f.eks. ski, fotball og håndballgrupper samt bedrifter som skal ha profileringsartikler. Enten det er iform av sykler som er profilert, treningstøy eller annet innefor sport, fritid og friluftsliv. Vi har ekspertise og kompetanse innenfor sykkel og ski. Med egen racingbutikk og mekanikere velger vi riktige sykler til riktig pris samt innehar sikkerheten din iform av service, vedlikehold og reparasjoner. Enkelte ansatte hos oss har også hovedansvar for tekstil. Det vil si at vi har god kontakt med leverandører som Bergans, Moods of Norway og Twenty Four, Norrøna når vi gjør våre innkjøp. Her kan vi lage kolleksjoner til bedriftene til gode priser og god kvalitet.

Våre målgrupper:

Vi har mange markeder og grupper som vi har i vår kundeportefølje. Bedrifter, lag og foreninger er en stor del av dette, men med 3 butikker har vi også privatpersonen som en viktig kunde.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 29. september 2011

Topp

!-->