Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Scandic Havet

Adresse: tollbugaten 5, 8006 BODØ
Telefon: 75 50 38 00

Bransje: Hotell og konferanse, Restaurant og bar

Nettside: www.scandichotels.no, havet
E-post: havet@scandichotels.com

Firmabeskrivelse

Scandic Havet ligger på kaikanten i Bodø sentrum og åpnet i juli 2014. Hotellet er Nord-Norges høyeste bygg og største konferansehotell.
Scandic Havet ligger midt i Bodø sentrum kun «5 minutter unna alt», tog, ferge, buss, hurtigrute og flyplass. Bodø er et kommunikasjonsknutepunkt med fly, tog, hurtigbåt, ferge, buss og hurtigrute. Alt i gangavstand til hotellet. Fra Oslo går det 11 daglige direktefly og det tar i underkant av 1,5 time å fly til Bodø.

Scandic Havet har konferansekapasitet for opptil 600 gjester. Hotellet er i tillegg nærmeste nabo til Bodøs nye kulturhus, Stormen, med sin kapasitet på 1000 gjester.

Fra Nord-Norges høyeste hotell kan man nyte god mat og drikke i vår restaurant og skybar i 17. etasje, mens man lar seg forføre av den spektakulære utsikten i alle himmelretninger. I tillegg tilbyr hotellet et spennende restaurantkonsept i hotellets hovedrestaurant.

Vår spesialkompetanse:

overnatting, kurs, konferanse, selskap, catering

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Nordland 15. oktober 2013 | Møteforum Nordland 20. oktober 2014 | Møteforum Nordland 13. oktober 2015

Topp

!-->