Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Sjokoladeslottet

Adresse: Snarøyveien 32, 1364 Fornebu
Telefon: 900 55 887

Bransje: Annen, Firmagaver og profilering

Nettside: www.sjokoladeslottet.no

Firmabeskrivelse

«Vi skaper små magiske øyeblikk»
Sjokoladeslottet tilbyr små øyeblikksopplevelser gjennom norsk håndlaget sjokolade av edleste kvalitet, flankert av små tekster som kompletterer opplevelsen. Hver eske har sitt tema og sitt bruksområde med alt fra «Gode relasjoner» og «Takk», til «Bygge sammen».
Vårt mål er at ditt firma skal kunne bruke våre produkter i nesten enhver sammenheng hvor dere ønsker å gi noen en oppmerksomhet. Som ansattgave, kundegave, som takk for samarbeidet, for å gratulere noen, for å si unnskyld til de som skulle trenge det, til å ta med en eske til medarbeidersamtalen eller fredagskosen, som gjestegave på hotellet, som petitfour i restauranten eller butikken. Med enkle grep kan også bedriftens eget budskap implementeres i eskene.
Som referansekunder kan nevnes: Grand Hotell, Louis Vuitton, David-Andersen, Handelsbanken, Kunnskapsbyen Lillestrøm, Mazda Norge, KLP, Tidsskrift for den norske lægeforening, SAS Norge osv.

Vår spesialkompetanse:

Sjokoladeesker med budskap tilpasset bedriftens profil. Norsk håndlaget sjokolade av meget høy kvalitet. 4, 8 og 16 biters esker. Vi legger stor vekt på at produktet skal ha høy kvalitet i alle ledd og at du som kunde skal få den aller beste service. Vi har nettbutikk samt direktelevering på døren til bedrift. Egne bedriftsavtaler. Vi kan sende ut sjokoladeesker etter adresselister og pakker og klargjør alt fra vårt distribusjonssted. Sjokoladeesken pakkes i spesialtilpasset emballasje og sendes som A post med 1 dags postgang. Sjokoladeeskene kan også brukes på hotellrom, restaurant, gave- og interiørbutikker.

Våre målgrupper:

Vi har kunder i alle bransjer. Bedrift, Horeca, butikk, privat.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 29. september 2011 | Møteforum Oslo 01. november 2011

Topp

!-->