Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Skjeberg Golfklubb

Besøksadresse: Hevingen, 1740 BORGENHAUGEN
Postadresse: Postboks 99, 1740 BORGENHAUGEN
Telefon: 69 13 91 00

Bransje: Event og underholdning, Idrett, Trening og velvære, Restaurant og bar

Nettside: www.skjeberg-golfklubb.no

Firmabeskrivelse

Vi er den Eldste og mest kjente 18 hulls golfbanen i Østfold. Vi ligger sentralt 10 minutter utenfor Sarpsborg sentrum. I tillegg til våre spektakulære 18 hull har vi treningsområder og et klubbhus som passer perfekt for store og små bedrifter å legge møter kurs osv.
Vi har med stor suksess arrangert større og mindre aktiviteter for bedrifter og de kommer igjen år etter år. Golf er en arena hvor bedrifter kan skape langsiktie og gode relasjoner til besluttningstagere. Samtidig er golf perfekt for bedrifter som leter etter felles aktivitet som kan samle og styrke felleskapsfølelsen i bedriften. Vi tillbyr. Turneringer, golfkurs, møtelokaler, bespisning og GOLF.
Vi har over 30 bedrifter tilknyttes oss på forskjellige nivåer. Disse inngår i en pool som møtes til felles nytte og glede. Av bedrifter kan vi nevne: Media, Bilbransjen, Helse, Trykkeri, Reklamebyrå og mange andre spennende bransjer.

Vår spesialkompetanse:

Vi utfører bedriftevent store og små, for alle typer bedrifter. Golf er en aktivitet stort sett alle ansatte kan bli med på. Og det har en utrolig sosial effekt på dine ansatte og partnere/kunder Vi kan tilby et bredt sortiment av bransjer på vår klubb som har mange besluttningstagere.

Våre målgrupper:

Vi favner bredt. Alle bransjer og organisasjoner er velkommen inn som samarbeidspartner hos oss

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 15. juni 2011

Topp

!-->