Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Smakfulle Rom / Høyt & Lavt Lillestrøm

Adresse: Asakvegen 115, 1923 Sørum
Telefon: 400 01 508

Bransje: Event og underholdning, Hotell og konferanse, Restaurant og bar, Trening og velvære

Nettside: http:, , www.smakfullerom.no,
E-post: booking@smakfullerom.no

Firmabeskrivelse

SmakfulleRom er en unik konferansegård som stod ferdig våren 2016, med kun 17 min til Gardermoen og 25 min til Oslo S. Stedet har raskt blitt populært, kanskje spesielt på grunn av matopplevelsene og atmosfæren på stedet. Omkranset av åker og eng på alle kanter kan man senke skuldrene og få jobben gjort. I dette splitter nye bygget finner du de beste fasiliteter med god ventilasjon og AV-utstyr i 4 møterom og 15 hotellrom.

Vår spesialkompetanse:

Fantastiske lokaler for ledergrupper/ avdelinger som ofte får stedet helt for seg selv på kveldene. Vi tilbyr et stort utvalg aktiviteter fra mat, øl- og vinkurs til aktiviteter ute med "Bondens Utfordring" eller aktiviteter i vår egen klatrepark, Høyt & Lavt Lillestrøm. Vi holder høy standard på det vi serverer og bruker mange lokale råvarer, f.eks egg og bær fra nabogården, fersksosten Nyr og lam og svin fra gårder i området. All mat lages fra grunnen av og det er kanskje spesielt maten som har gjort stedet så populært. Du finner også El-billadere og stor gratis parkeringsplass.

Våre målgrupper:

Til Smakfulle Rom kommer gjerne bedrifter fra Oslo og Romerike i tillegg til bedrifter med mange tilreisende som lander på Gardermoen. Her kan man få møterom, overnatting, lunsj eller middagservering i fantastiske omgivelser.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 19. september 2018

Topp

!-->