Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Solheim HMS-senter SA

Adresse: Solheimveien 112, 1474 Lørenskog
Telefon: 67 91 27 30

Bransje: Coaching, HMS, Utdanning og kurs

Nettside: www.solheimhms.no
E-post: elsie.kindberg@solheimhms.no

Firmabeskrivelse

Solheim HMS-senter SA er en godkjent bedrifthelsetjeneste. Med 40 års kontinuerlig drift er vi en av landets eldste! Vi er lokalisert sentralt på Lørenskog, gratis parkering rett utenfor. Vi kjenner Romerikes geografi og næringsliv godt. Vi jobber med arbeidshelse, sykefravær, konflikter, undervisning, coaching, stressmestring, ergonomi, kriser, støy, eksponeringer og annet systematisk HMS-arbeid.

Våre medarbeidere har høy kompetanse, spesialisering og lang erfaring innen ergonomi, yrkeshygiene, arbeidsmedisin og psykososialt arbeidsmiljø. Vårt faglige nettverk med manuellterapeut, kiropraktor, advokat, psykologer, sikkerhetstjenester m.fl er tilgjengelige for alle våre kunder. Hos oss får du riktig bistand - når du og din bedrift trenger det.

Vi eies og driftes av våre medlemmer. Fordi vi er en non-profit organisasjon kan vi tilby gode priser og avtaler. Vi skreddersyr løsninger for den enkelte bedrift, og vi har solid kompetanse på alle områder innen HMS. Samlet sett er vi 30 profesjonelle hjelpere som står klare til å bistå din bedrift!

Vår spesialkompetanse:

Vi har bl.a to gestaltpsykoterapeuter, ergoterapeutspesialist i arbeidshelse og vi har yrkeshygieniker med mer enn 20 års erfaring fra feltet. Gjennom vårt faglige nettverk tilbyr vi kvalitetssikrede og stabile tjenester. Sentrale områder er: sykefravær, individuell oppfølging og støttesamtaler, lederutvikling, målinger av fysisk arbeidsmiljø, ergonomiske tilpasninger, funksjonsvurderinger, attføring, samarbeid med helsevesenet, psykisk helse, kosthold og trening, kurs og opplæring, vurderinger av eksponeringer, krisehåndtering og beredskapsarbeid, osv. Vi har spesielt utvalgte og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, med både psykologer, manuellterapeut, kiropraktor, jurist osv. På vår nettside finnes oversikt over hvem vi er og hva vi tilbyr av tjenester. Vi er alle engasjerte og levende opptatt av å bidra til å utvikle arbeidsmiljøene på Romerike!

Våre målgrupper:

Bedrifter som enten er pålagt bedriftshelsetjeneste for sine ansatte, eller ønsker en seriøs og idèrik samarbeidspartner innenfor Helse Miljø Sikkerhet. Vi har kunder fra mange ulike bransjer: snekkere, rørleggere, lager og transport, servicebedrifter, bilfirmaer, barnehager, offentlige virksomheter, renhold, produksjon, og bedrifter som ønsker bistand innen psykososialt arbeidsmiljø.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 20. november 2006 | Møteforum Romerike 17. september 2013

Topp

!-->