Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Solid Renhold & Vedlikehold AS

Adresse: Industriveien 10, 1473 Lørenskog
Telefon: 67 91 90 90

Bransje: Bemanning og rekruttering, Hygieneløsninger, Renhold og hygiene

Nettside: www.solidrenhold.no
E-post: post@srvedlikehold.no

Firmabeskrivelse

Vi er en totalleverandør av renholdstjenester til private og offentlige virksomheter i Oslo og omegn. Selskapet ble i 2011 "født" av et langt mer erfaren renholdsselskap etablert i 1992 og vi har omorganisert firmaet og fornyet vår maskinpark. Vi står nå rustet til å utføre alle typer oppdrag vi måtte få. Denne opprustningen har vært en meget positiv prosess som våre kunder har merket siden reetableringen i 2011.

Bedriften har over 30 ansatte. Det faglige nivået i bedriften er meget høyt. Vi betjener alt fra små til store kunder. Vår organisasjon takler de største oppdrag med meget store og krevende arealer. I dagens samfunn er vi bevisste på hvor viktig det er for trivsel og miljø at det er rent rundt oss. Dårlig renhold skaper dårlig innemiljø, og gjør at dagene blir tyngre å komme gjennom. Det er dårlig økonomi for en bedrift å ikke ta dette problemet på alvor.

Vi ble i oktober 2012 et miljøfyrtårn bedrift for å bevise vår satsning på miljøvennlighet og omsorg over vår klode.

Vår spesialkompetanse:

Moderne kontorrenhold betyr en individuell tilpassing av renholdet til din bedrift, avhengig av behov, slitasje og rengjøringsfrekvens. Noen har behov for renhold hver dag, andre en gang i uken. Derfor er det viktig å definere hvilke renholdsbehov man har - hvor ofte det skal rengjøres, hva som skal rengjøres - før man innhenter en pris. Vi er behjelpelige med å gjennomgå de individuelle behovene med hver enkelt kunde, slik at man kan finne grunnlaget for riktig pris. Å arbeide i et rent og komfortabelt miljø er av største betydning. Våre fleksible ordninger for kontor renhold vil sørge for at deres kontor er rent til enhver tid.? Å holde arbeidsplassen ren bidrar ikke bare til å skape et sunt miljø, men gir også en positiv stemning på arbeidsplassen. Våre medarbeidere kan gjøre rent både på dagtid, morgen og kveld, etter deres ønske. Vår erfaring med kontorrenhold på dagtid er at dette fungerer svært godt.

Våre målgrupper:

Kontorrenhold og Entreprenørselskaer (byggrenhold)

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 24. november 2015

Topp

!-->