Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Sollan AS

Adresse: Strøket 8, 1383 ASKER
Telefon: 951 94 110  Faks: -

Bransje: Bedriftsrådgivning, Coaching, HMS, Utdanning og kurs, Bemanning og rekruttering

Nettside: www.sollan.no
E-post: firmapost@sollan.no

Firmabeskrivelse

Sollan AS selger arbeidsglede. Motivasjon, mening og muligheter er sentrale begrep i våre leveranser til næringsliv og til enkeltindividet. Vi jobber med arbeids - og livsveiledning og ser det i et helseperspektiv. Vårt fokus er "rett person på rett plass" og vi hjelper bedrifter til å se, utnytte og foredle bedriftens humankapital på en god måte - som igjen skaper økonomisk vekst, godt omdømme og en attraktiv arbeidsplass.

Resultater fra Sollan-programmet indikerer realistiske, bærekraftige og motiverende løsninger; løsninger som styrker medarbeidernes robusthet, produktivitet, engasjement og arbeidsglede.

Den største utfordringen for dagens ledere er å få medarbeiderne med på en varig adferdsendring - noe som må til for å skape ny energi i en organisasjon; en energi som er nødvendig for å vise konkurransekraft i et tøft marked.

Vår spesialkompetanse:

Motivasjon og friskfaktorer Mestring og mening Kartlegger årsak til sykefravær, manglende produktivitet og generell "slitasje" Gruppeprosesser i "sure" arbeidsmiljøer Nedbemanning - omstillinger

Våre målgrupper:

Helseforetak KOmmuner Fylkekommuner Private næringsliv Private kunder - enkeltindividet

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 28. februar 2008 | Møteforum Drammen 05. juni 2008

Topp

!-->