Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Spire kreativ AS

Besøksadresse: Storgata 2, 2050 Jessheim
Postadresse: Storgata 6, 2050 Jessheim
Telefon: 479 51 125

Bransje: Firmagaver og profilering, Foto, Grafisk design, IKT - Webløsninger, Markedsføring, Markedsundersøkelser, Media, Merkevarebygging, Reklamebyråer, Skilt og dekor, Trykk og grafisk, Videoproduksjon

Nettside: www.spirekreativ.no
E-post: hei@spirekreativ.no

Firmabeskrivelse

KREATIVITET SOM GIR FRUKTBARE LØSNINGER
Vi i Spire Kreativ er sprudlende opptatt av faget, kundene og miljøet vårt her på Jessheim. Våre kunder er mange og varierte, fra små til store - alle like viktige for oss
Vår metodikk baserer seg på samarbeid. Vi jobber alltid for at din kunnskap og kompetanse om ansatte, kunder, produkter og tjenester skal kombineres med våre fagkunnskaper. Sammen blir vi krutt!
To viktige nøkkelord for oss er kanaluavhengighet og teknologiuavhengighet. Vi jobber først med mål og strategi før vi velger kanal for budskapet eller kampanjen. Det samme gjelder teknologi - det er ikke sikkert du trenger en app, og gjør du ikke det, forteller vi deg det. Med en trygg og jordnær tilnærming, er vi er ikke redd for å utfordre deg!

Vår spesialkompetanse:

Spire kreativ har svært god kompetanse innen strategi, rådgivning, trykte magasiner, kundeaviser, printannonser, kontormateriell og informasjonsfoldere. Daglig leder og rådgiver Anette Mork har lang erfaring som rådgiver og prosjektleder, og hjulpet mange små og store merkevarer som for eks Elkjøp, Bohus, XXL, OBOS, PBL, Nortura/Prior, Volvat med kommunikasjon og digitalisering. Våre kreative team har lang og bred erfaring innenfor mange ulike bransjer, og jobber både teknologi- og kanaluavhengig. Vi har en flat struktur - noe som betyr direkte kontakt mellom deg og fagfolka.

Våre målgrupper:

Våre kunder er en blanding av B2B og B2C, som f.eks Jessheim Storsenter, Skedsmo bud & vare og i-Bolig, men vi jobber også med kommunal sektor og flere kulturhus. Spire kreativ sine kunder er ikke begrenset innen noe spesielt marked.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 22. september 2015 | Møteforum Romerike 19. september 2018

Topp

!-->