Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Støtteforeningen for kreftrammede

Adresse: , Postadresse: Postboks 22, 1371 ASKER
Telefon: 66 98 71 00

Bransje: Organisasjoner og forbund

Nettside: www.sfk.no
E-post: mette.sorensen@sfk.no

Firmabeskrivelse

Støtteforeningen for Kreftrammede, SfK er en frivillig og uavhengig organisasjon, som ved hjelp av innsamlede midler arbeider for å gi omtanke og omsorg for kreftrammede og menneskene rundt.
SfK støtter mange konkrete prosjekter i samarbeid med helsevesenet. Helsepersonell over hele landet kan søke oss om midler til å delta på kurs og konferanser, som bidrar til å løfte kompetansen på å jobbe med kreftpasienter.
SfK ønsker å bidra til kreftsaken på en helhetlig måte, der både pasienten, de pårørende og helsepersonell står i fokus!
SfK samarbeider med Terje Formoe og har siden 1996 hatt med kreftrammede barnefamilier til 3 drømmedager i Dyreparken i Kristiansand; ?Kaptein Sabeltann.?
SfK etterstreber til enhver tid effektivisering og kvalitetssikring av våre prosjekter, som fører til lavere administrasjonskostnader og målrettede prosjekter.
SfK har nå blitt en betydelig ressurs som kommer helsevesenet, pårørende og pasienten til gode på beste måte!

Vår spesialkompetanse:

Vi bidrar helseinstitusjoner med medisinsk teknisk utstyr, kreftsykepleiere med kurs og kompetanseheving, samt våre to årlige barneprosjekter; Kaptein Sabeltann og Barnas Jul.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 07. desember 2009 | Møteforum Oslo 22. mars 2010 | Møteforum Drammen 01. juni 2010 | Møteforum Drammen 12. februar 2013 | Møteforum Sørlandet 23. mai 2013

Topp

!-->