Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Stormen Konserthus

Besøksadresse: Hålogalandsgata 25, 8001 BODØ
Postadresse: Postboks 774, 8001 BODØ
Telefon: 75 54 90 00

Bransje: Event og underholdning, Hotell og konferanse, Restaurant og bar

Nettside: www.bodo-kulturhus.no

Firmabeskrivelse

Siden åpningen i 1991, har kulturhuset og vi ansatte vært et bindeledd mellom utrolig mange flotte artister og deg som publikum. Vi er også et betydelig møtested for bedrifter som vil arrangere møter og konferanser i en profesjonell atmosfære med det beste som kan tilbys av teknikk og amfi i Salten.

Stormen er den største utbygging i Bodø kommunes historie. Det skapes en helt ny bydel med to kulturbygg og gode byrom. Ett av byggene inneholder konsert- og teatersaler samt foajeområder. Dette er et svært fleksibelt bygg med tre ulike saler med kapasitet fra 50 til 940 personer. Salene kan skreddersys for konferanser/kongresser og vil være topp utstyrt med moderne teknikk innenfor lyd, lys og AV-utstyr. Vi kan også tilby ulike kulturarrangement i forbindelse med møter/konferanser.

Vi inviterer herved alle store og små konferanser til Bodø. En opplevelse dere ikke vil glemme. Stormen konserthus åpner 15.11.2014.

Vår spesialkompetanse:

Konserter, møter, konferanser, kulturpakkeløsninger, underholdning.

Våre målgrupper:

Arrangører og bedrifter som ønsker det beste av møte og konferanselokaler i Bodø og Salten. Gjerne i kombinasjon med kulturelle innslag.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Nordland 15. oktober 2013 | Møteforum Nordland 20. oktober 2014 | Møteforum Nordland 13. oktober 2015

Topp

!-->