Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

TANDBERG Telecom AS avd Trondheim now a part of Cisco

Adresse: Verftsgt. 4, 7014 TRONDHEIM
Telefon: 982 89 847

Bransje: IKT - Programvare, IKT - Telefoni, Kontormaskiner og AV-utsyr, Videoproduksjon

Nettside: www.tandberg.no
E-post: terje.olsen@tandberg.com

Firmabeskrivelse

TANDBERG er en ledende global tilbyder av telepresence, høyoppløselige videokonferanseløsninger, mobile videoprodukter og tjenester, med hovedkontorer i Oslo og New York. TANDBERG designer, utvikler og tilbyr systemer og programvare for video, tale og data. Selskapet selger, supporterer og tilbyr verdiøkende tjenester i mer enn 90 land.

Vår spesialkompetanse:

TANDBERGs misjon er å forandre måten folk kommuniserer på. Vår visjon av framtiden er en verden der all kommunikasjon er helt naturlig, uhindret av teknologi. Naturlig kommunikasjon innebærer å kunne samhandle med andre ? medarbeidere, kunder og leverandører ? som om dere var i samme rom.

Våre målgrupper:

Industri og produksjon Videokonferanser forbedrer prosessen til for forsyningskjedene og reduserer tid til markedet. Bautas Fora Form Klikk her for case studier innenfor industri og produksjon Bank- og finans Finansielle institusjoner og forsikringsselskaper bruker videokonferanse og telepresence til å knytte sammen regionskontorer, redusere kostnader og redusere sine CO2-utslipp. Trygvesta Gjensidige BBS Klikk her for case studier innenfor bank- og finans Offentlig sektor Myndigheter og offentlige etater stoler på videokonferanser og telepresence for virksomhetskritisk kommunikasjon og samarbeid. Utdanningsforbundet Klikk her for case studier innenfor offentlig sektor Utdanning og opplæring Se hvordan videokonferanse benyttes til fjernundervisning, virtuelle ekskursjoner, faglig utvikling og spredning av kunnskap. Klikk her for case studier innenfor utdanning og opplæring Olje og energi Videokonferanser hjelper onshore og offshore team å samarbeide bedre, og foreta raskere og sikrere beslutninger. StatoilHydro Odfjell Klikk her for case studier innenfor olje og energi Helsevesen Videokonferanseteknologien innen helsevesenet bidrar blant annet til telemedisin, bedre utnyttelse av eksperter og arbeidsstyrkens spisskompetanse, samt bedre klinisk samarbeid mellom sykehus. Nasjonalt senter for telemedisin Rikshospitalet Klikk her for case studier innenfor helsevesen Allmenn sikkerhet Med budsjettrammer, en ustabil økonomi og reduserte reise budsjetter, bringer videokonferanse og telepresence nødvendig personell ansikt til ansikt med en gang. Under offentlig nødhjelp og terrorisme, må organisasjoner og etater fortsette å drive sin virksomhet. Med videokommunikasjon er distanse arbeid mer gjennomførbart når video kobler eksterne arbeidere visuelt til sine veiledere, kollegaer og lokalsamfunnene de betjener. Klikk her for case studier innenfor allmenn sikkerhet Rettsvesen Innen rettsvesen og justis bidrar videokonferanse til å bespare det offentlige millioner av kroner hvert år. Samtidig bidrar dette til økt rettsikkerhet og mer human rettssaker ved at ofrene slipper å være i samme rom som sine gjerningsmenn. Klikk her for case studier innenfor rettsvesen Andre bransjer I andre næringer og organisasjoner bruker man videokonferanse og telepresence til å forbedre måten de jobber på. Får produktene raskere til markedet, drive opplæring og samle en spredt organisasjon mer effektivt og lønnsomt. OPAK Data respons A-pressen SBS radio

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Trondheim 27. april 2009

Topp

!-->