Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Telio Direkte

Adresse: Tollbugata 105, 3041 DRAMMEN
Telefon: 21 41 44 96

Bransje: IKT - Telefoni, Kontormaskiner og AV-utsyr

Nettside: www.telio.no
E-post: christian.tetlie@telio.biz

Firmabeskrivelse

Telio SA er en del av Telio konsernet som, med sitt norske hovedkontor, er en av Europas ledende leverandører av løsninger for IP-IP kommunikasjon og bredbåndstelefoni. Telio SA er den største tilbyder av slike tjenester til bedriftsmarkedet i Norge.

Fordi en rekke land, herunder Norge, behandler ren IP-IP kommunikasjon regulatorisk og avgiftsmessig forskjellig fra tradisjonell telekommunikasjon, har Telio konsernet, på samme måte som andre internasjonale aktører som Skype og FWD, valgt å levere den rene IP-kommunikasjonen og samtrafikk med det vanlige nasjonale telenett som to selvstendige tjenester. Telio SA leverer rendyrket tilrettelegging for IP-IP kommunikasjon, mens samtrafikk leveres av nasjonale, registrerte teleoperatører som egen tjeneste. I Norge leveres telefonien gjennom selskapet Telio Telecom AS, som er en registrert tilbyder av telefonitjenester i Norge.

Bak løsninger og produkter står noen av verdens fremste eksperter innenfor IP-kommunikasjon. De teknisk ansvarlige har lang erfaring fra slike oppgaver, og har vært med på å designe og sette i drift noen av de største telefonnett i verden, som i dag anvendes for IP telefoni.

Vi ser frem til å vise deg hvordan moderne kommunikasjonstjenester kan og bør være i et nytt årtusen!

Vår spesialkompetanse:

Telefonisystem for bedrifter

Våre målgrupper:

Små og mellomstore bedrifter på 1 til 30 ansatte vil garantert ha nytte av et telefonsystem fra Telio.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 01. juni 2010

Topp

!-->