Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

TOOLS Løvold AS

Adresse: Dreyfushammarn 15, 8012 Bodø
Telefon: 75 54 13 00

Bransje: Grossister og utstyrsleverandører, Verktøy og festematriell, Yrkesklær og verneutstyr

Nettside: www.lovold.no
E-post: tools@lovold.no

Firmabeskrivelse

Firma Løvold har i over 70 år levert varer og tjenester til norsk næringsliv. Mye har skjedd siden Johan Løvold åpnet sin forretning på Falcodden i Bodø i 1938. Gjennom skiftende konjunkturer har firmaet utviklet seg fra å være en liten butikk på dampskipskaien til å bli et velfungerende og moderne forretningskonsern som står støtt på flere bein.
Løvold Solution as ble utfisjonert som et eget konsern høsten 2009. Selskapet eier og driver flere selskaper innenfor eiendom og drift. Løvold og TOOLS Løvold er de to drivende enheter. Her kan man finne det meste av produkter og tjenester tilpasset industri, bygg og anlegg, offshore, maritimt, havbruk, mm.
TOOLS Løvold er den komplette leverandør av utstyr og forbruksvarer til små og store industribedrifter. Her finner du alt fra arbeidstøy og førstehjelpsmateriell til sveiseutstyr og annet verktøy som din bedrift måtte ha behov for. Vi fører produkter fra sterke og kvalitetssikre leverandører, og som en del av Nordens største industrivarekjede TOOLS, omfatter vårt tilgjengelige sortiment mer enn 500 000 artikler.

Vår spesialkompetanse:

Totalleverandør på bekledning, verneutstyr, verktøy, gass, sveis og mye annet utstyr. Vi forsyner industrien og bygg/anlegg med forbruksmateriell og industrirekvisita.

Våre målgrupper:

Bedriftsmarkedet Proffkunder

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Nordland 28. mars 2011 | Bygg og anlegg Nordland 07. mai 2012 | Møteforum Nordland 15. oktober 2013 | Møteforum Nordland 20. oktober 2014 | Bygg og anlegg Nordland 12. oktober 2015

Topp

!-->