Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Vålerenga Fotball

Adresse: Innspurten 16a, 0663 Oslo
Telefon: 916 76 845

Bransje: Event og underholdning, Idrett, Markedsføring, Merkevarebygging

Nettside: www.vif-damefotball.no
E-post: jens@vif.no

Firmabeskrivelse

Vålerenga Fotball representerer et mangfold på over 1200 medlemmer, fordelt på alt fra barnelag, til talentlag i ungdomsfotballen. I tillegg har vi en storsatsing på vårt damelag i Toppserien som kjemper om medaljer og spill i Champions League. Visjonen vår er å gjøre Oslo til en bedre by, og vi setter like muligheter uavhengig kjønn, etnisitet, legning eller økonomisk bakgrunn høyt på agendaen.

Vi tilbyr løsninger for bedrifter som ønsker å synliggjøre seg mot kvinner og familiesegmentet, samt være en del av et B2B-nettverk. Videre søker vi også bedrifter som har produkter en klubb har behov for.

Vår spesialkompetanse:

- Eksponeringsflater som annonsering, nyhetsbrev, arenareklame og innholdsmarkedsføring - Tilgang til opplevelser og en unik arena - Tilgang til å gjennomføre interne eller eksterne markedsaktiviteter - B2B-partnernettverk - Samfunnsansvar

Våre målgrupper:

1) Bedrifter som deler vårt verdisett og som ønsker å ta en posisjon og synliggjøre seg mot familier, kvinner, barn og unge. 2) Bedrifter som ønsker å være en del av vårt partnernettverk med tilgang til B2B.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 25. november 2019

Topp

!-->