Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Vann Spa Hotell og Konf/Smögens Havsbad

Adresse: Lingatan, 454 80 Brastad
Telefon: +47 40767390

Bransje: Event og underholdning, Hotell og konferanse, Restaurant og bar

Nettside: www.vann.se, , , , , , , , www.smogenshavsbad.se

Firmabeskrivelse

VANN SPA HOTELL OG KONFERANSE - 2 t fra Oslo
Midt i naturskjønne omgivelser usjenert fra alle andre og lett tilgjengelig bare 2 times buss/kjøretur fra Oslo finner du VANN. Hotellet ligger vakkert til i et naturreservat på Gullmarn stranden. Vann er et fire stjerners hotell, øko-sertifisert og Svanemerket, med 151 dobbeltrom og 5 suiter. Hotellet har en konferansekapsitet inntil 300 personer. Restaurant kapasitet 350 gjester.Vi er meget stolte av vårt kjøkken. Vår ansvarlige kjøkkensjef har vært lagleder for det Svenske Kokkelandslaget
VANN garanterer en spennende matopplevelse! Vi har egen baker och konditor som daglig forsyner oss med nybakt brød og hjemmelagde kaker. Nyt vårt spa i Bohuslän. Vann inne og ute. I en fjord på utsiden og seks bassenger i ulike former, har du nesten ubegrensede muligheter for avslapning i vannet. I tillegg til svømming, har du tre typer badstuer, velvære områder og et stort utvalg av behandlinger og avslappings former å velge mellom.
SMØGENS HAVSBAD
Velkommen til Havet, klippene og hotellet - 2,5 time fra Oslo.
Smögens Havsbad er et av de vakreste hotellene, konferanse-og spa-fasiliteter, beliggende i Bohuslän på den svenske vestkysten. Det er 70 rom og tre suiter i to hotellbygningene. Komplett spa med en rekke av behandlinger, stort konferansesenter og alacarte restaurant som spesialiserer seg på sjømat. Konferansekapasitet 200 personer.
Vi har egen baker och konditor som daglig forsyner oss med nybakt brød og hjemmelagde kaker.
Vi har en stor aktivitetsmeny på Havsbadet.
Bli feks med den lokale fiskeren på hummer jakt eller makrellfiske - et herlig avbrekk under din konferanse!

Vår spesialkompetanse:

Restauranten på VANN er kravmerket. Vi bruker økologiske og lokale råvarer i vårt kjøkken - og samarbeider med en rekke gode lokale leverandører som produserer økologisk mat. Vår ansvarlige kjøkkensjef har vært lagleder for det Svenske Kokkelandslaget ? Vi garanterer en spennende matopplevelse! Vi har egen baker och konditor som daglig forsyner oss med nybakt brød og hjemmelagde kaker.

Våre målgrupper:

Kurs og Konferanse. Event og opplevelser. (Aktiviteter) Ferie/Fritid

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 15. juni 2011

Topp

!-->