Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Vianett AS

Besøksadresse: Rabekkgata 9, 1522 MOSS
Postadresse: Postboks 528 Høyden, 1522 MOSS
Telefon: 69 20 69 20

Bransje: IKT - Programvare, IKT - Webløsninger, Markedsføring, Reklamebyråer

Nettside: www.vianett.no, /, https://www.targeteveryone.com/
E-post: vianett@vianett.no

Firmabeskrivelse

ViaNett er spesialister på SMS-kommunikasjon og mobilbetaling. Markedet for bruk av SMS er sterkt voksende. Kommunikasjonsformen er innarbeidet gjennom 20 år, og fungerer i dag som den raskeste, enkleste og mest effektive kommunikasjonsmetoden for korte meldinger. Prøv vårt enkle brukergrensesnitt, eller integrer SMS via våre APIer.

ViaNett tilbyr også betaling via SMS og kort. Med SMS kan du utføre et kjøp hvor som helst, når som helst og uten wi-fi tilgang. ViaNett er blant annet nr. 1 på donasjonsløsninger via SMS i Norge.

NYHET!
ViaNett har nå blitt en del av TargetEveryOne AS

TargetEveryOne er spesialister på å kombinere ulike kanaler til både å hente inn kundedata, og til å kommunisere med kunden.

Benytt SMS, E-mail, APP eller sosiale medier for å hente inn kunder, og til å markedsføre dine budskap. Utnytt impulshandelen og ta betalt i samme øyeblikk!

TargetEveryOne er et skybasert grensesnitt, og er designet for å takle store volum og mange brukere. Benytt de gode løsningene hvor du vil, og i hvilket land du ønsker. Det er et ypperlig verktøy til både rekruttering av nye kunder og vedlikehold/mersalg til eksisterende kunder.

Spør oss om Multikanal markedsføring!

Vår spesialkompetanse:

Digital kommunikasjon, Lojalitetsklubb, SMS-løsninger, SMS-betaling og SMS-API

Våre målgrupper:

Vår hovedmålgruppe er bedrifter som vil rekruttere nye kunder, eller kommunisere med eksisterende, gjennom digitale flater i en eller flere kanaler.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 15. juni 2011 | Møteforum Oslo 11. mars 2015 | Møteforum Romerike 22. september 2015 | Møteforum Romerike 20. september 2016

Topp

!-->