Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Vidi AS

Adresse: Laguneveien 7, 5239 Rådal
Telefon: 928 78 350

Bransje: IKT - Webløsninger, IKT - Programvare, Markedsføring, Utdanning og kurs

Nettside: www.vidi.no

Firmabeskrivelse

Som en totalleverandør av internett-tjenester tar vi kundene fra ide til ferdig løsning. Vi har høy kompetanse på universell utforming, design, søkemotoroptimalisering, responsive løsninger, teknisk utvikling, markedsføring og kursing. Vi har over 14 års erfaring fra bransjen og er en strategisk partner og digital støttespiller for flere store bedrifter og organisasjoner i Norge. Vidi er også en innovasjonsbedrift som arbeider med større innovasjonsprosjekt med støtte av Innovasjon Norge.

Våre ansatte besitter bred kompetanse innen ulike fagfelt. Våre rådgivere og konsulenter har erfaring fra større prosjekt som design, rådgivning og implementasjon av fanasparebank.no, rådgivning Norsk Tipping, utvikling for Abelia (NHO), utvikling for Skyss.no, større prosjekter på mobil og web samt digital strategi og ellers et bredt spekter av store og små kunder.

Ved prisutdelingen "Den gyldne Hane 2014 vant Vidi pris for "beste applikasjon 2014" for digital løsning levert til Nordiske Mediedager og Offshore Mediagroup.

Vår spesialkompetanse:

Vi utvikler design, digitale løsninger og hjemmesider med høy kvalitet til riktig pris. Vi har også kurs i markedsføring, nettsikkerhet og bruk av sosiale medier både for næringsliv og i skole. Vidi har meget høy kompetanse på søkemotoroptimalisering og har gitt våre kunder svært gode resultater. Vi er en innovasjonsbedrift og har flere egenutviklede produkter. Streamingtjeneste fra sosiale medier: http://vidisocial.no B2B salgsverktøy som viser hvilke bedrifter som har besøkt nettsiden din: http://leadspot.no

Våre målgrupper:

Små og mellomstore bedrifter og offentlig virksomhet er vårt hovedsatsningsområde. Vi arbeider mot kunder innenfor flere markedssegment, alt fra bygg og anlegg, helse, offentlig, eiendom og transport. Vi har også høy kompetanse innenfor digitale tjenester for bank og forsikring.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Bergen 17. februar 2016

Topp

!-->