Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

X ide AS

Adresse: Haralds vei 12, 1470 Lørenskog
Telefon: 47 99696370

Bransje: Firmagaver og profilering, Skilt og dekor, Trykk og grafisk

Nettside: www.xide.no
E-post: post@xide.no

Firmabeskrivelse

X idé as er en totalleverandør av grafiske tjenester. Vi leverer alt fra tradisjonelle trykksaker som brosjyrer, kataloger og DM`r til storformat produkter som bannere, skilt og plakater. I tillegg kan vi trykke eller brodere på tekstiler, samt levere klistremerker på rull. Vi leverer også reklameartikler som penner, refleksbrikker eller minnepinner. Alt med logo på. Vi har all produksjon i eget hus, noe som gjør oss fleksible når det gjelder leveringstid og pris. Vi har også designere på huset som kan hjelpe deg med å designe det du ønsker å få trykket.

Vår spesialkompetanse:

Banner, folie, bilfoliering, flagg, roll-ups, messevegger, trykksaker, utsmykking, butikkmateriell, skilt, DM, emballasje/ esker. Profil og gaveartikler.

Våre målgrupper:

Privat og offentlig næringsliv. Alle som trenger å få levert noe med trykk på. Ingen kunder er for små eller for store for oss. Vi leverer til alle enten det kun er snakk om et visittkort, eller om du trenger en katalog på flere hundre sider.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 20. september 2016 | Møteforum Romerike 19. september 2017 | Møteforum Romerike 19. september 2018 | Møteforum Romerike 23. september 2019 | Møteforum Romerike 21. september 2020

Topp

!-->