Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

XL WEB

Adresse: Ryghgata 4b, 3050 MJØNDALEN
Telefon: 3222 3333

Bransje: IKT - Drift, IKT - Webløsninger, Grafisk design, Markedsføring

Nettside: www.xlweb.no
E-post: post@xlweb.no

Firmabeskrivelse

Vi i XL Web jobber analytisk for å hjelpe selskaper (deg) til å skape den gode kundereisen på nett. Fokuset er på digital transformasjon for å effektivisere såkalt "inbound marketing"*, der du får kunden til å komme til deg, i stedet for at du selv maser på kunden.

En viktig del av arbeidet vårt består av å analysere kundens adferd på nettet sammen med bedriften (dere), å bruke dette ved utforming av kundereisen på nettsider og handelsløsninger. Det handler om et tett samarbeid med dere for å øke besøket.

* Inbound marketing er teknikker for å effektivisere digital salg og markedsføring med blogg, sosiale medier, søkemotor-optimalisering, annonsering og annet innhold som hjelper kunden til å kjøpe. -- Wikipedia

Vår spesialkompetanse:

Effektivisering av kundereisen på nett med fokus på godt innhold og "call to action". Digital markedsføring er betydelig mer enn annonsering. Det er gjentagende analyse og forbedring av hele kundereisen. Bistand til digital transformasjon med fokus på økt kundekontakt, CRM/ERP-systemer, trygg skylagring. Leveranse av robuste nettløsninger inkludert nettsider og nettbutikker Integrasjon med sosiale medier og fagsystemer Fokus på sikkerhet og personvern på nett og i skyløsning ved deling og bearbeider av dokumenter og annet digitalt innhold Bidra med innføring av disruptiv teknologi i bedriften der nettsidene tilpasses mobiltelefoner og moderne kundereise.

Våre målgrupper:

Små- og mellomstore bedrifter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 22. mai 2017

Topp

!-->