Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

As Byggrehabilitering

Besøksadresse: Radarveien 42, 0367 OSLO
Postadresse: Majorstuveien 17, 0367 OSLO
Telefon: 951 80 055

Bransje: Betongarbeid og forskaling, Byggmestere og tømrere, Byggvarer, Entreprenør total, Maskinentreprenører og grunnarbeid, Prosjektledelse, Riving og sanering

Firmabeskrivelse

AS Byggrehabilitering i samarbeide med Aarsrud Bygg AS.

Antall ansatte 18

AS Byggrehabilitering (www.asbygg.no) driver med utgraving av kjellere for å omgjøre dem til bolig eller bruksarealer. Vi radonsikrer bygninger enten det er fundamentert på fjell eller jord- leiregrunn med ISODREN systemet,(www.isodren.no) som skaper gode fuktsikre og fuktdimensjonerte konstruksjoner som fungerer år etter år. Vi har spesialmaskiner for utdriving av fjell, betongriving og tar oss inn i åpninger rundt 80 cm. I Samarbeid med Aarsrud Bygg bygger vi opp nye innvendige kjellerarealer, og refundamenterer og jekker opp bygg der det er nødvendig. Alle ulike oppdrag innen bolig, bygg og eiendom tar vi på oss.
Vi har Prosjektledere PMI, og samarbeidspartnere innenfor El og VVS og tar oppdrag for både offentlig og private aktører i bransjen, så som borettslag, som underentreprenør større prosjekter og også for privtpersoner.

Vår spesialkompetanse:

Fuktsikring Radonsikring Betongriving

Våre målgrupper:

Borettslag,Kommuner, Eiendomsforvaltere Underentreprenør i større entepriser. .

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 08. desember 2009

Topp

!-->