Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

AT Bil AS

Adresse: Fjellhamarveien 27, 1472 Fjellhamar
Telefon: 4137 2020

Bransje: Bil

Nettside: www.atbil.no
E-post: post@atbil.no

Firmabeskrivelse

ATBil AS er en av Norges ledende parallellimportører av nyere bruktimporterte BMW. Vi selger biler til hele Norge, både til private og som leasing til næringslivet. ATBil AS er et veletablert selskap med lang erfaring og god økonomi med høy egenkapital. Vi har i mange år har hatt høyeste rating (AAA) fra Duun & Bradstreet.

De siste årene har vi hatt en kraftig ekspansjon innen bruktbilimport og bruktbilsalg. Vi tilbyr et trygt bilkjøp fra vårt bruktbillager eller direkte import til deg som kunde. Da firmaet har eksistert lenge er dette et godt tegn for deg som bruktbilkjøper. Det at vi har sunn økonomi vil også kunne komme deg som kunde tilgode. Vår daglige leder har høyere økonomisk utdannelse og dette gjør at vi opptrer mer som bilformidlere enn som "pågående bilselgere". Vår filosofi er å gjennomføre en trygg og sikker bilhandel til en god pris for begge parter, og oppbygging av et langsiktig forhold med våre kunder.

Vår spesialkompetanse:

BMW Leasing Bruktimport

Våre målgrupper:

Privat Næringsliv Offentlig

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 29. mai 2007 | Møteforum Romerike 20. september 2012 | Møteforum Romerike 23. september 2014

Topp

!-->