Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Axactor Norway AS

Besøksadresse: Grønland 53, 3003 Drammen
Postadresse: Postboks 673 Strømsø, 3003 Drammen
Telefon: 32 75 31 00

Bransje: Inkasso

Nettside: https:, , www.axactor.no
E-post: post@axactor.no

Firmabeskrivelse

Axactor ble stiftet i 1988 som et rent inkassoselskap som utviklet seg raskt, og tidlig på 90-tallet ble avdeling for fakturaoppfølging etablert. Faktura er ferskvare, og vi var blant de første i Norge til å utvikle fakturaoppfølging som et profesjonelt produkt, noe vi er veldig stolte av. I Norge er vi 100 ansatte med hovedkontor i Drammen og lokalavdelinger i Hamar, Stavanger, Harstad og Molde. Vi har fortsatt høye ambisjoner om videre vekst og er nå blant top 10 selskaper i Europa i vår bransje.

Vår spesialkompetanse:

Det som skiller oss fra andre i bransjen er at vi er fullintegrert med ditt økonomisystem. Vi henter automatisk fakturaer fra dere, mottar kopi av betalinger fra banken og holder en oppdatert skyggereskontro hos oss. Her kan dere daglig få en oversikt over utestående som kan purres på. Du får pengene raskere inn på konto, bedre likviditet, lavere kostnader og reduserte tap på krav. Etter purring gjør vi det vi kaller håndverkinkasso. Vi mener at en faglig dyktig og engasjert saksbehandler, som er i tett dialog med skyldner, leverer de beste tjenestene. Du skal være trygg på at kunderelasjonen din holdes vedlike, og at de fortsatt vil være kunden din.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 06. juni 2019 | Møteforum Asker og Bærum 23. mars 2020 | Møteforum Drammen 31. august 2020

Topp

!-->