Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Axactor Norway AS

Besøksadresse: Grønland 53, 3003 Drammen
Postadresse: Postboks 673 Strømsø, 3003 Drammen
Telefon: 32 75 50 00

Bransje: Inkasso

Nettside: https:, , www.axactor.no
E-post: post@axactor.no

Firmabeskrivelse

Axactor Norway ble startet i 2015 og leverer tjenester innen fakturaoppfølging, inkasso og porteføljekjøp. Axactor er et moderne og fremoverlent inkassoselskap og har ansatte med over 30 års erfaring fra inkassobransjen. Vi har over 110 ansatte i Norge med hovedkontor i Drammen og avdelingskontor i Hamar. Selskapet er en del av Axactor-konsernet som er operative i Norge, Finland, Tyskland, Sverige, Spania og Italia. Axactor er notert på Oslo Børs og er en av topp 10 inkassoselskaper i Europa.

Vår spesialkompetanse:

Det som skiller oss fra andre i bransjen er at vi er fullintegrert med ditt økonomisystem. Vi henter automatisk fakturaer fra dere, mottar kopi av betalinger fra banken og holder en oppdatert skyggereskontro hos oss. Her kan dere daglig få en oversikt over utestående som kan purres på. Du får pengene raskere inn på konto, bedre likviditet, lavere kostnader og reduserte tap på krav. Dersom en sak ikke løses ved frivillighet igangsetter vi det vi kaller håndverkinkasso. Vi mener at en faglig dyktig og engasjert saksbehandler, som er i tett dialog med skyldner, leverer de beste tjenestene. Du skal være trygg på at kunderelasjonen din holdes vedlike, og at vi finner løsninger som både du og din kunde er fornøyde med. Vårt mål er at saker løses så tidlig som mulig, og før de går til inkasso. Etter purring gjør vi det vi kaller håndverkinkasso. Vi mener at en faglig dyktig og engasjert saksbehandler, som er i tett dialog med skyldner, leverer de beste tjenestene. Du skal være trygg på at kunderelasjonen din holdes vedlike, og at de fortsatt vil være kunden din.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Drammen 06. juni 2019 | Møteforum Asker og Bærum 23. mars 2020 | Møteforum Drammen 31. august 2020 | Møteforum Asker og Bærum 22. april 2021

Topp

!-->