Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Beredt AS

Adresse: Olaf Helsetsvei 5 A, 0694 OSLO
Telefon: 934 46 400

Bransje: Bedriftsrådgivning, Bemanning og rekruttering, Coaching, Helse, HMS, Organisasjonspsykologi, Utdanning og kurs

Nettside: www.beredt.no

Firmabeskrivelse

Vi leverer kurs og tjenester for bedrifter/organisasjoner i omstillingsprosesser og videreutvikling og for ansatte i endring med karriereveiledning, trening og coaching. Vi utfører kartlegging, avklaring og trening av personer på kurs fra det offentlige. I samarbeid med Kompetanse Norge gjennomfører vi kurs for økt kompetanse i arbeidslivet (Kompetansepluss).
Beredt arbeider med å fremme mestring og arbeidsglede, trivsel og livsglede, og en proaktiv atferd i forhold til arbeidslivet og i livet generelt - som mennesker 24 timer i døgnet. Vårt motto: Vi bidrar til at andre lykkes!
Beredt-gruppen eies i sin helhet av Hordaland fylkeskommune og drives som en «non-profit» organisasjon.

Vår spesialkompetanse:

Beredt har sertifiserte instruktører og veiledere, og vi benytter profesjonelle verktøy og metoder når vi arbeider med mennesker i arbeidslivet. Vi har spesialkompetanse innen karriereveiledning og -utvikling, coaching, leder- og medarbeiderutvikling, teamsammensetning, rekruttering, omstilling, sykefraværsoppfølging og funksjonsvurdering. Vi jobber også med kompetanseutvikling i arbeidslivet, slik som språkferdigheter i norsk, lesing, skriving, regning, og digitale ferdigheter.

Våre målgrupper:

Vi bistår organisasjoner, offentlige virksomheter, privat- og offentlig næringsliv, og privatpersoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 25. oktober 2010 | Møteforum Oslo 29. november 2016 | Møteforum Oslo 23. november 2017

Topp

!-->