Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Best Western Hotels Norway BA

Adresse: Kronprinsens Gate 1, 0251 OSLO
Telefon: 22 94 40 60

Bransje: Hotell og konferanse

Nettside: www.bestwestern.no
E-post: info@bestwestern.no

Firmabeskrivelse

Om Best Western Hotels Norway
Best Western Hotels Norway er en medlemskjede med 29 privateide Best Western hoteller over hele landet. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for gjestene våre! Samtidig har Best Western hotellene krav til felles kvalitetstandard som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at det er samsvar mellom produkt og pris!

Om Best Wester International
Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 80 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives på non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Vår spesialkompetanse:

Uansett om man skal arrangere et lite møte eller et stort kurs, er det viktig at deltakerne er fornøyd med hele oppholdet. Du bør kunne forvente at lokalene er gode og at det tekniske fungerer hos et hotell som tilbyr kurs og konferanselokaler, det har Best Western tatt konsekvensen av.

Våre målgrupper:

Ferie & Fritid, Firmakunder, Organisasjoner, etc.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 22. mars 2010 | Møteforum Oslo 25. oktober 2010 | Møteforum Stavanger 23. mai 2011

Topp

!-->