Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Coondoor AS

Besøksadresse: Strøket 7, Asker Sentrum, 1386 ASKER
Postadresse: Pb 358, 1372 ASKER
Telefon: 92 02 20 20

Bransje: IKT - Programvare, IKT - Webløsninger, Markedsføring

Nettside: www.coondoor.com
E-post: post@coondoor.com

Firmabeskrivelse

Leverandør av ny interaktiv video applikasjon.

Vår VISJON er å bli verdensledende på Interaktive Videoopplevelser (IVE)© på internett, og vår MISJON er å hjelpe kunden til å tjene mer penger ved å presentere seg på en ny og tidsriktig måte på webben.

Våre kunder er eiere/drivere av websider. Produktet er nytt og representerer en nisje i forhold til andre informasonskanaler. Det er en high-tech webløsning der videobasert informasjon kombineres interaktivt slik at brukeren får ønsket faktainformasjon på en enkel og sømløs måte.

Selskapet er nyetablert i Asker og er stadig på jakt etter samarbeidspartnere/ forhandlere.

Applikasjonen er utviklet i samarbeid med nasjonale og internasjonale teknologiselskaper

Vår spesialkompetanse:

Coondoor IVE© gjør det mulig å skape interaktivitet i videoer på nettsiden din. Brukeren kan klikke på interessante områder i videoen og få ny og spennende informasjon uten å måtte navigere rundt på websiden din. Du kan legge video på video, lenker til nyheter, informasjonsplakater, kobling til e-handelsløsning etc, DIREKTE i videoen! Brukeren kan også enkelt manøvrere frem og tilbake i videoen ut fra merkede områder av spesiell interesse! Det er dette vi kaller IVE© (Interactive Video Experience) Vi kan selvfølgelig også hjelpe deg med innholdsproduksjon og publisering. Vi har Partnere som bistår oss med å løse dine behov.

Våre målgrupper:

Vi har i utgangspunktet to målgrupper; 1) webeire 2) leverandører av tjenester til webiere (Webdesign, webleverandører, innholdsleverandører, reklame- og kommunikasjonsbyråer)

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 25. oktober 2010 | Møteforum Oslo 18. januar 2011

Topp

!-->