Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Dine Økonomer as

Adresse: C J Hansens Vei 13, 2007 Kjeller
Telefon: 63 81 99 37

Bransje: Bedriftsrådgivning, Regnskap

Nettside: www.dineokonomer.no
E-post: post@dineokonomer.no

Firmabeskrivelse

En trygg og lønnsom samarbeidspartner!
Dine Økonomer har egne faggrupper for regnskap og lønn/HR bestående av dedikerte fagpersoner med bred kompetanse og lang erfaring. Vi leverer effektive tjenester, alt gjennomført med god kvalitet, til riktig pris. Våre konsulenter er fleksible, fremtidsrettet og til enhver tid opptatt av å skape en verdi for våre kunder.
Det er viktig for oss å være oppdatert på regelendringer og systemutvikling innen bransjen, sammen med vår store styrke innenfor struktur og rutiner vil vi være en trygg og lønnsom samarbeidspartner for fremtiden.
Dine Økonomer er en del av Ecit-gruppen - en av nordens største leverandører innenfor regnskap, lønn og IT.

Vår spesialkompetanse:

REGNSKAP Overlat regnskapet til oss! Hensiktsmessige systemer og skreddersydde løsninger tilpasset din bedrift. LØNN OG HR Vær trygg på at dine ansatte får rett lønn i tide med oss. Våre spesialister innen lønn og HR er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler. RÅDGIVNING Bruk tallene riktig og bidra til bedre ledelse av selskapet! Vi har rådgiverne du trenger. OUTSOURCING Sett ut deler eller hele tjenester innenfor regnskap, lønn og HR til oss!

Våre målgrupper:

Små og mellomstore bedrifter.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 29. mai 2007 | Møteforum Romerike 17. september 2013 | Møteforum Romerike 22. september 2015 | Møteforum Oslo 21. november 2018 | Møteforum Romerike 23. september 2019

Topp

!-->