Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Ergonomi Partner AS

Besøksadresse: Bjørkeveien 4, 1940 Bjørkelangen
Postadresse: PB 115, 1941 BJØRKELANGEN
Telefon: 63 86 30 30

Bransje: HMS, Kontormøbler og interiør

Nettside: www.ergonomipartner.no

Firmabeskrivelse

Etablert i 2001, selvstendig forhandler av Kontormøbler i det sentrale Østlandet. I tillegg leverer vi alt innen ergonomiske produkter til databrukere og Massasjestoler. Lokalisert på Bjørkelangen i Akershus med 3 fulltidsansatte. Vi har spesialisert oss på helse forebygging på arbeidsplasser. Vi leverer våre møbler og kontorstoler tilpasset hver enkelt bruker slik at du som bruker ikke får belstningsskader. I forhold til belastningsskader er Massasjestol et unikt hjelpemiddel for forebygging og å skape glede på arbeidsplassen. 15 minutter i massasjestol, med spesialutviklede programmer gir: fysisk og mental avspenning, overskudd og motivasjon, bedret konsentrasjon og hukommelse, fornyet arbeidslyst og godt humør, økt effektivitet. Vi er forhandler av blant annet HÅG kontorstoler og har alt innen møterom, kantine og kontorarbeidsplasser.
Ergonomipartner AS har også den unike stolen Backapp som er den eneste stolen i verden som er patentert som en kontorstol og et trenings apparat. Dette er en helt spesiell stol for de med nakke og rygg plager samt forebygging mot dette. Denne kan prøves i 1 uke uten omkostninger.

Vår spesialkompetanse:

Kontorstoler, ergonomiprodukter, massasjestoler. Vi legger stor vekt på individuell tilpasning og oppfølging av det vi selger.

Våre målgrupper:

Statlige, kommunale og private bedrifter. Vi leverer også til privatpersoner.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 15. juni 2005 | Møteforum Vestfold 19. september 2005 | Møteforum Hedm./Oppland 24. oktober 2005 | Møteforum Telemark 14. februar 2006 | Møteforum Romerike 20. november 2006 | Møteforum Romerike 22. september 2009 | Møteforum Romerike 21. september 2010 | Møteforum Oslo 18. januar 2011

Topp

!-->