Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Euromiljø Inneklima AS/Euromiljø Rent AS

Adresse: Slimevn. 2b, 1275 OSLO
Telefon: 02346

Bransje: Catering og kantinetjenester, HMS, Renhold og hygiene

Nettside: www.heltopplagt.no
E-post: post@heltopplagt.no

Firmabeskrivelse

Under mottoet "HeltOpplagt på Jobben" markedsfører vi våre tjenester. Etter over 29 år har vår inneklimaavdeling stor kompetanse på hvorfor mange kontormiljøer opplever at luften ikke er som den burde være. Hvor forurensingen i kontorlokalene kommer fra, og hva som skal til for for å ta hånd om uønsket svevestøv inne. De mest kjente plagene svevestøv forårsaker er følelse av tørr luft, hodepine, unormal tretthet og "tung" luft. Vi leverer et fult spekter av kjøleutstyr- og varmepumper.

Som en naturlig del av vår utvikling startet vi i 2013 med renholdtjenester. Det passer svært godt inn i vår tjenesteportefølje som handler om trivsel og helse på arbeidsplassen. Godt renhold er viktig for å oppnå et godt inneklima og vi kan tilby et profesjonelt renhold til konkurransedyktige priser.

Vår avdeling for frukt og lunsj en ledende leverandør på fruktkurver, lunsjtjenester og overtidsmat. I tillegg leverer vi også møtemat som smørbrød, baguetter, snitter samt bakevarer. I vårt nye bygg har vi bygget et proffesjonelt kjøkken slik at vi også skal kunne levere deg den overtidsmaten du fortjener. God mat av naturlige råvarer laget av profesjonelle kokker.

Vi er stolte over å levere produkter og tjester som gjør medarbeiderne i bedriften langtidsfriske. Ren luft med rett temperatur, daglig inntak av frisk frukt og sunn lunsj samt godt renhold gjør at alle medarbeidere blir HeltOpplagt på jobben, hver dag, hele året!

Vår spesialkompetanse:

Inneklima, fruktkurver, lunsjtjenester, catering og renholdstjenester

Våre målgrupper:

Alle bedrifter som har fokus på høy trivselsfaktor for sine medarbeidere. Om bedriften har få eller mange ansatte, så har "HeltOpplagt" det som skal til for at alle yter maks når de er på jobb.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 21. november 2005 | Møteforum Oslo 26. mars 2009 | Møteforum Oslo 22. mars 2010 | Møteforum Drammen 08. mars 2011 | Møteforum Romerike 29. september 2011 | Møteforum Oslo 23. januar 2012 | Møteforum Romerike 20. september 2012 | Møteforum Oslo 19. november 2012 | Møteforum Oslo 03. juni 2013 | Møteforum Romerike 23. september 2014

Topp

!-->