Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Gardermoen Turbiler AS

Adresse: Ravinevegen 7, 2060 Gardermoen
Telefon: 959 59 999

Bransje: Bil, Event og underholdning, Persontransport, Transport-, logistikk-, og budtjenester

Nettside: www.gardermoenturbiler.no
E-post: post@gardermoenturbiler.no

Firmabeskrivelse

Gardermoen Turbiler er et lite selskap som ble kjøpt opp av Åsmund Hansen sommeren 2008. Han har drevet med transport siden 1978 og har idag 25 ansatte. Vi er opptatt av personlig oppfølging og service til våre kunder. Fordi vi er et lite firma, er det lett å få kontakt med oss og vi har mulighet til å være ekstra fleksible. Bestiller dere turer hos oss, kan vi garantere at du blir fornøyd.
Vi kjører guidede turer i inn- og utland, vi kan også arrangere overnatting, bespisning og andre aktiviteter om det er ønskelig.

Vår spesialkompetanse:

Vi er opptatt av personlig oppfølging og service til våre kunder. Fordi vi er et lite firma, er det lett å få kontakt med oss og vi har mulighet til å være ekstra fleksible. Bestiller dere turer hos oss, kan vi garantere at du blir fornøyd. Vi Har -3 stk. Turbusser, topp komfort og tilrettelagt for lange reiser. Kan leies med henger for ekstra bagasje -8 stk 17 seter minibusser, 6 stk er tilpasset rullestolbrukere, 1 stk karokebuss -1 stk 9 seter minibusser. -1 stk limousin Jaguar for 2-3 personer -2 stk varebiler MB Sprinter Om det skulle være ønskelig med transport for flere enn 46 personer, kan vi og våre samarbeidspartnere ordne dette uten ekstra kostader og mellomledd for deg som kunde.

Våre målgrupper:

Vi kjører buss, både mini og stor vi kjører deg frem og tilbake dit du bor. Limousin eller kanskje en varebil, eller hva med en luksus gullbussbil? Vil du synge karaoke mens bussen kjører, eller vil du slippe tortur for dine ører? Sjåførene er slik sjåfører skal være, blide og hjelpsomme og flinke til å bære. Det er ikke grenser for hvor vi kan kjøre En tur til Tyskland, eller en svipptur til Møre Du bestemmer selv, våre priser er gode, om du regner på det, er det billig per hode!

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 22. september 2009 | Møteforum Oslo 25. oktober 2010 | Møteforum Romerike 17. september 2013

Topp

!-->