Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

i-Pack AS

Adresse: Klokkergårdveien 17, 1711 Sarpsborg
Telefon: 69 12 61 61

Bransje: Annen, Grafisk design, Media, Merkevarebygging, Reklamebyråer, Skilt og dekor, Trykk og grafisk

Nettside: https:, , i-pack.no

Firmabeskrivelse

Vi tar utfordringen!
I-Pack Digital legger trykk på kvaliteten, og at du som kunde skal oppleve prosessen med oss som enkel, tidsbesparende og personlig. Tid er fortsatt penger, og valg av en komplett grafisk leverandør og samarbeidspartner vil derfor bli mer og mer viktig for de som er ute etter å spare tid og kostnader. Hos oss er det viktigste at du som kunde, og vi som produsent skal sitte igjen med den gode følelsen, og ikke minst et sluttresultat vi sammen skal være stolte av.
Med vår moderne maskinpark og emballasjetrykkeri under samme tak, har vi muligheter for å levere produktet du ønsker å få produsert. Vi leverer alt fra den enkleste lille trykksak til det mer oppsiktsvekkende blikkfang folk i utgangspunktet ikke kan se for seg. At produktet leveres til avtalt tid, er for oss, som mye annet, en selvfølge! Digitalvalget er ditt. Vi ser frem til å ta tak i de spennende utfordringene du kommer med.

Vår spesialkompetanse:

Digitaltykk, Storformat, Display, Skilt og dekor,

Våre målgrupper:

Bedriftsmarkedet

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Østfold 14. september 2004 | Møteforum Østfold 14. februar 2005 | Møteforum Østfold 11. mars 2019

Topp

!-->