Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Innovasjon AS

Adresse: Vestbygata 55, 2003 Lillestrøm
Telefon: 63 85 36 60

Bransje: Bedriftsrådgivning, IKT - Drift, IKT - Programvare, IKT - Webløsninger

Nettside: www.innovasjon.as
E-post: firmapost@innovasjon.as

Firmabeskrivelse

Innovasjon AS er et konsulentselskap som hjelper næringslivet til å utnytte sine IT-investeringer på en optimal måte. Vår hovedmålgruppe er SMB bedrifter i Oslo, Akershus og Bergen med behov for en helhetlig leverandør av it-tjenester og produkter. Vi er 17 ansatte fordelt på våre 3 kontorer, Lillestrøm, Bjørkelangen og Bergen.

Vi er kjent for å yte service utover det en kan forvente og vi har meget fornøyde kunder som setter pris på at de kan stole på oss.

Vi selger også alt av IT utstyr

Vår spesialkompetanse:

Vi drifter kundens totale IT løsning, enten den er i kundens egne lokaler, leveres via vårt IT drifts senter eller kjører som en løsning i "skya". Vi påtar oss totalansvaret for IT systemene slik at kunden kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. Vi har inngående kompetanse innenfor alle IT tekniske områder og vi kjenner svært godt til de fleste typer generelle og bransjespesifikke kontorapplikasjoner. Vi selger PC'er, nettbrett, MAC, servere, nettverksutstyr og alt av IT utstyr. Vi leverer også avanserte møteromsløsninger og vi utvikler hjemmesider, intranettsider, portaler, etc

Våre målgrupper:

Vi drifter IT løsninger for bedrifter fra 2 ansatte og opp til 400 ansatte. Ingen kunde er for liten og ingen er for stor. Innovasjon AS har kunder innenfor alle bransjer og i hele Norge. Vi drifter også IT løsninger for bedrifter med kontorer i alle verdensdeler.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Romerike 29. mai 2007 | Møteforum Romerike 22. september 2015

Topp

!-->