Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Keyteq AS

Besøksadresse: Kanalveien 88,
Postadresse: Postboks 14 Kristianborg, 5822 BERGEN
Telefon: 55 20 91 00  Faks: 55 20 91 01

Bransje: IKT - Programvare, IKT - Webløsninger

Nettside: www.keyteq.no

Firmabeskrivelse

Keyteq AS er et av Norges mest suksessrike webbyråer. Vi utvikler og selger publiseringsløsninger, e-handelsløsninger samt elektroniske kommunikasjonsprodukter som KeySMS og KeyMailer.
Keyteq AS har en rekke fornøyde kunder og gjennom Ekornes, Telenor, Midelfart og Chess (m.fl), så har vi opparbeidet oss et solid kvalitetsstempel i markedet. KeyPublisher er vårt hovedprodukt. Dette produktet er svært godt likt av våre kunder, men minst like viktig, reklamebyråene som jobber med innhold, kommunikasjon og design stortrives med funksjonalitet, muligheter og brukervennlighet i produktet. Keyteq AS har også på andre året et tett samarbeid med Posten Norge AS på e-handel. I oktober hadde vi et fellesseminar i Grieghallen i Bergen med stor suksess og flere seminarer vil komme rundt om kring i Norge i tiden som kommer.

Vi har stor tro på at menneskene som jobber i Keyteq gjør den store forskjellen. Derfor kommuniserer vi følgende budskap ut mot markedet. "Webbyrået Keyteq - kunnskapsrike mennesker du kan stole på"

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Bergen 18. september 2007 | Møteforum Oslo 22. oktober 2007 | Møteforum Oslo 29. april 2008 | Møteforum Bergen 10. juni 2008

Topp

!-->