Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Learning By Doing AS

Besøksadresse: Næringssenteret, 3164 Revetal
Postadresse: Postboks 78, 3164 Revetal
Telefon: 9077 1045

Bransje: Utdanning og kurs

Nettside: www.psice.net
E-post: alf@psice.net

Firmabeskrivelse

Learning By Doing AS er en gründerbedrift som har utviklet nye pedagogiske løsninger, med lærekonsept som kombinerer teori og praksis. Ved hjelp av våre løsninger vil deltakere lære mye mer - og bedre - enn ved tradisjonell undervisning. De fleste kursmoduler varer kun en dag. Våre kursmoduler kan gjennomføres som frittstående kurs, eller de inngår som fagmoduler i større utdanningsprogram.

Det stilles ingen krav til kunnskaper innen data på forhånd. Læringen skjer ved hjelp av simulatorer som er 100 % manuelle.
Learning By Doing AS har årlig over 3.000 kursdeltakere i Norge. Undervisning gjennomføres ved hjelp av 20-30 sertifiserte samarbeidspartnere, etter en franchise- modell.

Denne presentasjon er rettet mot:
1) Bedrifter som ønsker å tilby sine ansatte bedre og mer effektiv opplæring.
2) Skoler, som "sliter" med å få sine elever til å forstå sammenhenger i teoretiske fag.
3) Personer, konsulentselskaper, regnskapsførerere, revisorer, skoler/lærere etc. som ønsker å ta våre produkter inn som del av egne tilbud til markedet, og som ev. også ønsker opplæring for gjennomføring av kurs på egenhånd.

Vår spesialkompetanse:

Utvikling og bruk av nye pedagogiske løsninger. Det tilbys syv ulike fagmoduler: Modul "Basic" - grunnleggende bedriftsøkonomi (Økonomi for ikke Økonomer). Modul "Continue" - vi går dypere i bedriftsøkonomien. Modul "Entreprenører og entreprenørskap". Modul "Service- og tjenesteytende bedrifter". Modul "Prosjektarbeid og - ledelse". Modul "Ledelse av off. tjenesteproduksjon". Modul "Ledelse av kunnskapsbedrifter".

Våre målgrupper:

Brukere av våre produkter er: Universiteter og høgskoler. Fagopplæring og videregående skoler. Etablereropplæring - grundermiljøer. Forsvaret. Organisasjoner (eks. Tekna, AOF). Bedrifter. Sentralt mål ved vår opplæring er å gi ansatte bedre økonomisk forstående, slik at de kan bli med på å gjennomføre forandringer, som bidrar til å øke bedriftens øverskudd.

Selskapet har deltatt på følgende forum: Møteforum Oslo 25. oktober 2010

Topp

!-->