Søk blant bedrifter som har deltatt på Møteforum Vis bransjer

Søk

Til toppen av siden

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Lerche Arkitekter AS

Adresse: Fridtjof Nansens Plass 9, 0160 OSLO
Telefon: 22 00 31 90

Bransje: Arkitekter

Nettside: www.lerche.no
E-post: firmapost@lerche.no

Firmabeskrivelse

Lerche Arkitekter AS er et firma med lang og bred erfaring fra offentlige og private prosjekter. Firmaet har en politikk på at vi ønsker å være generalister innenfor arkitkektfaget med kompetanse som spenner fra planlegging- reguleringsnivå via byggprosjektering til interiører og detaljer. Firmaet har egne interiørarkitekter. Oppgavene spenner fra større offentlige institusjonsbygg (skoler, sykehjem, barnehager, omsorgsboliger, fengsler) til næringsbygg, kontorbygg, hotell, eiendomsutvikling, mulighetsstudier, planutredninger, reguleringssaker, private boliger og ulike innrednings- ombyggingsprosjekter.
Vi bistår også oppdragsgivere med prosjektvurdering, utnyttelse og kostnadsvurderinger i en tidligfase.
Vi vant den åpne arkitektkonkurransen om "Moderne boløsninger på bygda" i 2007, og arbeider fortiden med en videreføring av denne, og ulike boligkonsepter.

Vår spesialkompetanse:

Firmaet har opparbeidet en spesiell kompetanse på programmerings- og tidligfaseprosesser med ulike typer oppdragsgivere og brukergrupper, samt gjennomføring av ulike prosjekter i bevaringsverdig og fredet bebyggelse. Vi er løsningsorienterte og gode til å utvikle kostnadseffektive konsepter, utarbeide gode tilbudsdokumenter som ivaretar kvalitet og design i prosjektet og gjennomføre byggeprosesser. Vi har bred erfaring i PBL, søknadsprosser generelt.

Våre målgrupper:

Vår målgruppe er eiendomsutviklere, eiendomsmeglere, private og offentlige utbyggere og byggherrer, eiendomsforvaltere

Selskapet har deltatt på følgende forum: Bygg og anlegg Oslo 08. desember 2009

Topp

!-->